Lloret de Mar – TO DO

Lloret de Mar – TO DO

Hoe een ultieme vakantiedag in Lloret eruitziet? Overdag is het genieten op een van de mooie, brede zandstranden en laat je daarna inpakken door de charme van de lokale restaurantjes. Na zo’n heerlijke dag ben jij helemaal klaar voor een wilde nacht in een van de vele clubs aan de Strip.

Slapen doe je thuis maar, met de GOGO activiteiten pak jij het beste mee van Lloret de Mar! Het relaxen wisselen we moeiteloos af met de allerdikste activiteiten. De 5 dingen die je moet doen als je in Lloret bent:

Blanes - TO DO
 • Catamaran cruise
  Voor de ultieme chill sessie ga je cruisen op een catamaran. Lekker afkoelen in het helderblauwe water en tannen op de boot.
 • Party Crashers
  Een instant party feeling heb je zo te pakken op Party Crashers. Iedere week breken we de tent af met onder andere Diaz en Bruno en Darkraver & Outsiders! Iedereen springt, danst en gaat los in de openlucht.
 • Waterpark
  Vergeet al je zorgen in dit vette waterpark. Pak iedere glijbaan onder de Spaanse zon! Life is good! Opzoek naar een adrenaline rush?  Glij met 65KM p/u van de glijbaan!
 • Rebelnight
  Welcome to the jungle op de GOGO Rebel Night! Get ready voor de beste club night van de week in Club Tropics! De crème de la crème van de DJ scene maakt jouw zondagavond uniek en compleet. Met dit jaar o.a. Boef en Jack shiraq!
 • Barcelona
  Lloret de Mar ligt vlakbij deze wereldstad Barcelona en het is dus zeker een aanrader om een dagje te genieten van de lekkere tapas, de vele terrasjes, de lange winkelstraten en de drukte op de ramblas. Voor de voetballiefhebbers is een stadiontour door het stadion van FC Barcelona een echte must! Wil je iets actiefs doen? Spring dan op een hippe beachcruiser en fiets langs de highlights!

TIP: Het lekkerste kippetje ooit eet je bij La Campana. Een verborgen restaurantje en alleen voor de echte kenners.

Chatter