TO DO – Mallorca

Stranden

EL ARENAL
Het strand van El Arenal is waar je moet zijn! De verschillende terrasjes en cocktailbarretjes zijn hier niet moeilijk te vinden. Met het helderblauwe water, de palmbomen, de rieten parasols en de warme zon waan je je even in een paradijs.

PALMA
Huur een fiets huren en fiets richting Palma, waarbij je op nog meer strandjes uitkomt. Mallorca is the place to beach! Vergeet niet de leuke winkeltjes binnen te stappen en te flaneren door de echte Spaanse straatjes.

CALA PI
Als je El Arenal uit loopt tref je verschillende mooie en romantische baaitjes. Of pak eens de bus naar Cala Pi, met turquoise blauw water en parelwit zand, een echte hotspot van Mallorca.

Eten en drinken

hungry full house GIF

Rooftop bars
Chillen met een heerlijk drankje en een prachtig uitzicht doe je bij Del Sol, Tex Mex of Mama Mia. Pak de zonsondergang mee voor instaproof foto’s!

Cocktails
Zin in een fancy cocktail? Dan moet je bij Level of Sky Lounge zijn!

Bier & Bratwurst
Bratwursten, liters bier en 24/7 entertainment. Streep het Oktoberfest maar van je bucketlist na een bezoek aan Megapark.

TAPAS NIGHT
In Palma de Mallorca zitten heel veel gezellige restaurantjes waar je heeerlijk Spaanse tapas kan eten!

Uitgaan/activiteiten

monkey driving GIF

WILDE NACHTEN
Wilde nachten maak je mee op de boulevard in El Arenal maar ook zeker op de Punta Ballena Strip in Magaluf. Iedere avond gaat het hier volledig los. Ga een nacht naar Playa de Palma en je vindt de gezelligste kroegen in de Bierstrasse. Lekker makkelijk, alle tenten zitten dicht bij elkaar!

TOTALLY SUMMER
The tans will fade but the memories will last forever
Totally Summer is het hoogtepunt van jouw vakantie. Een drankje in je hand, een dikke locatie en keihard los gaan op de zomerbeats van de beste artiesten samen met honderden partygangers…Totally Summer maakt jouw vakantie complee

ZWOELE ZOMERAVONDEN
De zwoele zomeravonden beleef je in de vele kroegen en clubs die je keer op keer weten te verleiden. Je vindt hier gezellige Nederlandse kroegen maar ook waanzinnige clubs waar je helemaal uit je dak kunt gaan. We hebben een lijstje gemaakt voor je met dé bars en clubs van El Arenal!

De leukste Bars & Clubs van El Arenal:
– Veronica
– Heeren van Amstel
– Beachhouse
– Club NL
– Shooters
– Club 538
– Crazy’s
– Bierexpress

JEEPSAFARI
Jump in die 4-wheel drive om vervolgens met wapperende haren Mallorca door te scheuren. Spoel het stof van je af in het frisse water tijdens een van de stops en laat die typisch Spaanse lunch je goed smaken.

PARTY BOAT
Voor de ultieme chill- en feestsessie ga jij mee met de party boat, waar jij het strand even laat voor wat het is. Lekker afkoelen in het helderblauwe water en bijkleuren op de boot. Het feestje begint al vroeg wanneer de DJ de boot laat schudden. Compleet losgaan dus, want op zee ben je niemand tot last.

DAGJE PALMA
Wil je genieten van de echte spaanse straatjes, hapjes en winkels? Ga dan een dagje naar de hoofdstad Palma. Er heerst een gezellige sfeer, staan mooie gebouwen en je kunt er overal lekker slenteren en dineren. Vergeet niet je mooie Instafoto te maken aan de haven waar alleen maar hele luxe jachten staan!

SLIDE & CHILL
Naar het BH Hotel ga je niet alleen om te ontspannen, hier kom je ook voor die adrenalinekick als je alle waterglijbanen uitprobeert! En om lekker te eten en drinken natuurlijk.

KROEGENTOCHT
Dé manier om het nachtleven van El Arenal te leren kennen. Nadat je het eerste shotje achterover hebt gegooid in de eerste kroeg, kan het feest pas écht beginnen. Tot laat in de nacht zullen we Mallorca laten zien wat feesten is!

Chatter