TO DO – Mallorca

Wat te doen op Mallorca? Vervelen ga je je in iedergeval niet want dit prachtige Spaanse eiland heeft alle ingrediënten voor een perfecte vakantie! Met de GOGO activiteiten pak jij het beste mee van El Arenal! Het relaxen wisselen we moeiteloos af met de allerdikste activiteiten. Ontdek Palma, scheur over het eiland tijdens de jeepsafari en relax in de zon op de prachtige stranden van Mallorca!

BEACH LIFE!

 • EL ARENAL
  Het strand van El Arenal is waar je moet zijn! De verschillende terrasjes en cocktailbarretjes zijn hier niet moeilijk te vinden. Met het helderblauwe water, de palmbomen, de rieten parasols en de warme zon waan je je even in een paradijs.
 • PALMA
  Huur een fiets huren en fiets richting Palma, waarbij je op nog meer strandjes uitkomt. Mallorca is the place to beach! Vergeet niet de leuke winkeltjes binnen te stappen en te flaneren door de echte Spaanse straatjes.
 • CALA PI
  Als je El Arenal uit loopt tref je verschillende mooie en romantische baaitjes. Of pak eens de bus naar Cala Pi, met turquoise blauw water en parelwit zand, een echte hotspot van Mallorca.

FOOD & DRINKS

 • ROOFTOP BARS
  Chillen met een heerlijk drankje en een prachtig uitzicht doe je bij Del Sol, Tex Mex of Mama Mia. Pak de zonsondergang mee voor instaproof foto’s!
 • COCKTAILS
  Zin in een fancy cocktail? Dan moet je bij Level of Sky Lounge zijn!
 • TAPAS NIGHT
  In Palma de Mallorca zitten heel veel gezellige restaurantjes waar je heeerlijk Spaanse tapas kan eten!

THINGS TO DO..

Mallorca - To Do
JEEPSAFARI
Jump in die 4-wheel drive om vervolgens met wapperende haren Mallorca door te scheuren. Spoel het stof van je af in het frisse water tijdens een van de stops en laat die typisch Spaanse lunch je goed smaken.
SLIDE & CHILL
Naar het BH Hotel ga je niet alleen om te ontspannen, hier kom je ook voor die adrenalinekick als je alle waterglijbanen uitprobeert! En om lekker te eten en drinken natuurlijk.
DAGJE PALMA
Wil je genieten van de echte spaanse straatjes, hapjes en winkels? Ga dan een dagje naar de hoofdstad Palma. Er heerst een gezellige sfeer, staan mooie gebouwen en je kunt er overal lekker slenteren en dineren. Vergeet niet je mooie Instafoto te maken aan de haven waar alleen maar hele luxe jachten staan!
Chatter