TO DO – Kos

Wat te doen in Kos-stad? Vervelen ga je je in iedergeval niet want dit prachtige Griekse eiland heeft alle ingrediënten voor een perfecte vakantie! Met de GOGO activiteiten pak jij het beste mee van Kos! Het relaxen wisselen we moeiteloos af met de allerdikste activiteiten. Slide van de glijbanen in Lido waterpark, ontdek het eiland op de fiets, relax in de zon op het prachtige paradise beach en relax tijdens een massage in de Hammam!

BEACH LIFE!

  • LAMBI BEACH
    Lambi Beach is hét strand van Kos-Stad en is overdag the place to be voor ultieme chillsessies in de zon, ruige watersporten, een verfrissende duik en veel gezelligheid. Aan Lambi Beach vind je ontelbaar veel beachclubs waar je gratis je handdoekje kunt uitrollen op een strandbed. Je hoeft in ruil daarvoor alleen een lekker verkoelend drankje te bestellen, maar dat lijkt ons geen probleem tijdens de hete Griekse zomerdagen!
  • PARADISE BEACH
    Paradise Beach is het mooiste en meest populaire strand van Kos. Het ligt in een prachtige baai met veel bomen, het zeewater is hier kristalhelder en watersporters kunnen zich hier uitleven, want bijna alles is hier mogelijk.
  • TIGAKI BEACH
    Tigaki bevindt zich op ongeveer 11 km van Kos Stad. Tigaki is een mooi, breed zandstrand. Je kan hier voor een klein prijsje een ligbedje huren. Tigaki Beach is een van de meest bezochte stranden van het eiland.

FOOD & DRINKS

  • FOOD IS LIFE
    Er gaat weinig boven een goede maaltijd direct aan het strand bij Filarakia, een gezellig Grieks restaurant even voorbij Papa’s Beach. 
  • SHOTJUSSSS!
    Een vakantie in Griekenland is natuurlijk niet compleet als je geen ouzo geproefd hebt. Volgens goed gebruik wordt dit zoete anijsborreltje ‘langzaam nippend genoten’, maar wat je daarmee doet laten we verder aan jou over.
  • TYPISCH GRIEKS
    Vergeet ook zeker niet om de typisch Griekse gerechten te proeven zoals; mousaka, Pita Gyros, tzatziki, spanakopita (Grieks spinazietaartje met feta en fylodeeg) en Mixed Grill.

THINGS TO DO..

LIDO WATERPARK
Lukt het je niet om in iemands DM te sliden? Slide dan in Lido waterpark van al de te gekke glijbanen. Genoeg te doen in dit mega grote waterpark met zijn onweerstaanbare waterglijbanen en te vette golfslagbad.
BIKE IS LIFE
Kos is perfect om per fiets te verkennen. Ook na een avondje stappen kun je net als thuis, lekker op de fiets naar huis. Goedkoop en handig!
KOS HOTSPOTS
OLD TOWN
Slenter door de smalle straatjes van het oude centrum in Kos-Stad. Shop je souvenirs bij de kleine schattige boetiekjes en geniet van het zonnetje met een drankje in je hand op de vele gezellige terrasjes.
HAMAM
Laat je maximaal verwennen deze dag in de hamam. Ga in de sauna en neem een shock shower en geniet van een full body scrub en schuimmassage. Je kan er een gezichtsmassage, anti-stressmassage of mani- en pedicure bijkopen if you want. Relaaax!
DUIKEN
Altijd al eens willen duiken? Dit is je kans! Na een uitgebreide instructie ga je met een gediplomeerde duikinstructeur het water in om de echte duik te maken. Je zal je ogen uitkijken!
Chatter