De Must-Do’s in Albufeira voor jouw vakantie!

Twijfel je nog over je vakantie naar Albufeira deze zomer? Of heb je geen idee wat daar allemaal te doen is? No worries, we got you! Speciaal voor jou hebben wij de vetste activiteiten in Albufeira op een rijtje gezet:


Kroegentocht 🍺
Ontdek de hotspots van oud-Albufeira! De kroegentocht is de leukste manier om direct alle kroegjes, club en andere Nederlandse feestgangers in Albufeira te leren kennen!


Flirttour 😉
Tijdens de flirttour door nieuw Albufeira ga je naar de grootste, en bekendste clubs & kroegen van de strip in nieuw-Albu. Dé manier om jezelf wegwijs te maken naar de gaafste partylocaties zodat je precies weet waar je deze zomer moet zijn! Het is ook de perfecte manier om je vakantieliefje te spotten, want je kan tijdens de flirttour precies zien wie er single is.


GOGO BBQ
Naast al dat feesten moet er natuurlijk ook goed gegeten worden. Met zijn alle gaan wij een BBQ houden bij de Nederlandse kroeg in Albufeira, Celebration. Om vervolgens met een goede bodem de avond voort te zetten.


Poolparty 💦
Zei er iemand POOLPARTY?? Neem je handdoek, zonnebrand en al je beste vrienden mee, en dan wordt dit de leukste middag van jouw vakantie! Samen met heel veel andere GOGO partypeople, de GOGO reisleiding en de gaafste poolgadgets feest je erop los in de achtertuin van club Heaven!


Dutchnight
Wij zullen laten zien dat ook in Portugal de Nederlanders het beste kunnen feesten! Trek je oranje outfit aan, neem je rood-wit-blauwe vlaggetjes mee en Viva Holandia!


Jungle Night 🐒
Tijdens deze clubavond kun jij opzoek gaan naar jouw Tarzan of Jane. Haal je zebra-printje of panterrokje uit de koffer en letsgogo to the jungle!


Outsiders & Friends x GOGO 💥
Dit feest kan niet ontbreken tijdens jouw GOGO vakantie. Dit is veruit het mafste feest van de week. Met Outsiders & Friends is het gegarandeerd een top avond in club Heaven, de beste club in town!


Cocktailnight
Bij cocktailbar Libertos moet je zijn geweest! Het wordt ook wel de Ibiza van Albufeira genoemd. Bij binnenkomst krijg je een cocktail proeverij waardoor jij precies weet welke cocktail bij jou past 🍸


Albufeira Open Air ⚡️
Get ready voor een zomer vol vibes met Unlimited-Albufeira X GOGO in het zonnige Albufeira! ☀️ Verwacht de beste hitjes van o.a. Broederliefde, Frenna, Jonna Fraser, Sam Hofman en nog veel meer tijdens… Albufeira Open Air! 🔥
Let op, deze activiteit is alleen op 11 juli, 18 juli, 25 juli en 1 augustus.


Denk je nu ‘Omg hier moet ik bij zijn deze zomer in Albufeira!’? Geen stress, want GOGO heeft het allemaal voor je geregeld! Wij hebben de beste partypakketten voor jullie samengesteld die jij exclusief in de voorverkoop in de Ticketapp kan kopen met extra korting. Zo weet je 100% zeker dat jij een plekje hebt bij de veste activiteiten in Albufeira tijdens jouw zomervakantie!

Chatter