TO DO – Lloret de Mar

Wat te doen in Lloret de Mar? Vervelen ga je je in iedergeval niet want het Las Vegas van Spanje heeft alle ingrediënten voor een perfecte vakantie! Met de GOGO activiteiten pak jij het beste mee van Lloret de Mar! Het relaxen wisselen we moeiteloos af met de allerdikste activiteiten. Ontdek wereldstad Barcelona, pak alle glijbanen in Waterworld en chill op de GOGO beachday!

BEACH LIFE!

 • PLAYA SANTA CHRISTINA
  Dit is volgens de locals (en ons) het mooiste strand van Lloret de Mar. Het ligt ongeveer drie kilometer ten westen van het hoofdstrand en heeft een totale lengte van 450 meter. Dit strand is ingeklemd tussen twee grote rotsen. De rots aan de linkerkant van het strand is volledig bedekt met groene planten en ziet er schitterend uit. Het zandstrand is niet al te breed en kan dus druk worden in de zomer. Er zijn ligbedden, parasols en hangmatten te huur. Voor een koud biertje of ijsje kan je terecht bij één van de bars.
 • PLAYA LLORET DE MAR
  Het gezelligste strand van Lloret de Mar is niet zonder reden zo populair. In de zomer is het strand, dat maar liefst 1,3 kilometer lang is, altijd druk en vol met jongeren! Hier kan je overdag heerlijk je roes uitslapen terwijl je bijkleurt. Daarnaast kan je je uitleven op het water want er worden talloze watersporten aangeboden zoals parasailing, waterskiën en jetskiën. En voor de onhandige vrienden is er een professionele eerste hulp post.
 • PLAYA DE FENALS 
  Dit zandstrand is meer dan zevenhonderd meter lang en vijftig meter breed. Dit strand ligt slechts één kilometer ten westen van het centrum van Lloret de Mar. Dit strand is een stuk rustiger dan Playa Lloret de Mar, maar er valt hier ook genoeg te beleven; watersporten, cocktails drinken en heerlijk bijbruinen op het strand.
 • TOSSA DE MAR
  Als je een keer een wat rustiger plekje wilt opzoeken, is het strand van Tossa de Mar een goed idee. In deze prachtige baai kun je van een klif duiken en fantastisch snorkelen. Tossa de Mar ligt ongeveer 15 minuten van Lloret de Mar af en is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

FOOD & DRINKS

 • ROOFTOP BAR
  Moef Gaga heeft het leukste dakterras van Lloret de Mar, waar je heerlijk kunt chillen met een drankje!
 • GEZELLIG TERRAS
  Opzoek naar het gezelligste terras van Lloret? Ga dan naar Queen Vic. Dit is niet alleen het grootste terras van Lloret de mar maar je kan hier ook alle andere Nederlandse jongeren meeten. Daarnaast hangt er een grote TV waar kan je alle sportwedstrijden kan checken!
 • HEEERLIJKE COCKTAILS
  Bij Blue Bar heb je genoeg keuze uit allerlei lekkere cocktails met top uitzicht op het strand. Voor welke cocktail ga jij?
 • NEDERLANDS EETCAFÉ
  Als je zin hebt in een lekkere Nederlandse hap met een koud biertje of wijntje zit je bij Kootjes helemaal goed. Volop Nederlandse hits en gezellige mensen! En je kan er van alles en nog wat eten, van kroket tot aan een lekker stukje vlees.
 • ALL YOU CAN EAT SPARERIBS
  Midden in het centrum van Lloret genieten van tapas, tosti’s, pizza’s, hamburgers, broodjes en cocktails kan bij bij eetcafé Zomers. Je hebt hier keuze uit meer dan 30 soorten bier!! Ook kan je hier elke avond onbeperkt spareribs eten. En dat allemaal voor een lekker prijsje!
 • KIP
  De allerlekkerste kip van Spanje vind je bij restaurant La Campana!

THINGS TO DO..

SLIDE VAN DE GLIJBAAN
Lukt het je niet om in iemands DM te sliden? Slide dan van al deze te gekke glijbanen. Vergeet al je zorgen in Water World. Pak iedere glijbaan onder de Spaanse zon! Life is good! Opzoek naar een adrenaline rush?  Glij met 65KM p/u van de glijbaan!
OUDE STRAATJES
Ontdek de smalle en gezellige straatjes van Lloret de Mar te voet, loop langs de knusse winkeltjes en proef de lekkerste tapas bij de lokals.
Chatter