TO DO – Sunny Beach

Stranden

De stranden van sunny beach zijn van alle gemakken voorzien. Cocktail? Check. Hotte strandwachten in rode shorts en sexy girls in bikini? Check. Je roes uitslapen op een loungebed? Check. Als zonaanbidder werk je op je gemak aan je kleurtje. Chiller kun je de dag niet starten!

  • ZONNESTRAND
    Op het Zonnestrand hoef jij niet lang te zoeken naar een plekje om te chillen, op het 8 kilometer lange zandstrand is meer dan genoeg plek! Pick your spot, rol je handdoekje uit en bedenk vast welke watersporten jij wil doen. Dit is pas vakantie!
  • GUAVA BEACH CLUB
    Guava Beach is de plek waar jij overdag vooral te vinden zult zijn tijdens je vakantie in Sunny Beach. Deze heerlijke strandclub biedt alles voor een perfecte dag chillen, zwemmen, mensen kijken en bruin bakken. Huur een strandbedje, drink een cocktail en spring op de jetski of banaan!

Eten en drinken

Langs de kilometers lange boulevard zijn genoeg restaurantjes te vinden, maar de Flowerstreet is ook een toppertje. Leuke eettentjes zijn onder meer Chilli Peppers, La Bamba, The Fat Cat, Djanny’s en Sea Star.

  • BEACHBAR
    Guava Beach Club is DE plek waar je overdag heeerlijk kunt chillen. Deze heerlijke strandclub biedt alles voor een perfecte dag chillen, zwemmen, mensen kijken en bruin bakken. Huur een strandbedje, drink een cocktail en spring op de jetski of banaan! Ze regelen hier ook hele vette blue moon party’s. Zeker een bezoekje waard!
  • GOOD FOOD..
    Restaurant Hollister is één van de beste restaurants in Sunny Beach met een perfecte ligging midden in de Flowerstreet. Je hebt hier onwijs veel keus uit verschillende gerechten en het is niet duur!
  • MEXICAANS
    Loopt het water al in je mond als je alleen maar denkt aan quesadillas, fajitas, nachos en margarita’s? Eet dan zeker een avondje (of twee) bij Restaurant Mamacita’s aan de Flowerstreet.
  • PIZZA & PASTA
    Restaurant Stella di Mare is het beste Italiaanse restaurant van Sunny Beach. De pizza’s, pasta’s, vlees- en visgerechten zijn hier overheerlijk!
  • VISJE ERBIJ?
    Neem een taxi naar Nessebar, een oud vissersdorpje, voor de lekkerste verse vis. Ook kan je hier heerlijke andere Bulgaarse specialiteiten eten voor een lekker prijsje. Loop ook zeker even een rondje langs alle oude gebouwen die Nessebar kent.
  • COCKTAILS DRINKEN IN HANGMATTEN
    Chill en drink de beste cocktails in een hangmat bij Beachclub Playa. Je kunt hier maximaal relaxen in hangmatten met een lekker achtergrondmuziekje.
  • LEKKER NEDERLANDS
    Bij de Flying Dutchman kun je terecht voor een Hollands anti-kater ontbijt. Eet hier een lekker hamburgertje of een echte Nederlandse hap. Overdag is dit een gezellige beachbar en ’s avonds een echt feestcafé.
  • SUSHI TIME!
    De lekkerste sushi eet je bij Gloria Mar in Nessebar op vertoon van je GOGO-bandje!

TO DO

  • SUNSET BBQ
    Voor de ultieme zomerbeleving ga jij met je vrienden naar de Sunset BBQ. Hier kan je lekker eten en drinken en genieten van het mooie uitzicht.
Chatter