Top 5 – Zakynthos

Dit zijn dé 5 redenen waarom jij deze zomer absoluut naar Zakynthos moet! Ben jij ready voor een vakantie op een van de mooiste eilanden van Griekenland?

 1. Beachlife
  Zakynthos is een eiland dat bekend staat om haar adembenemende natuur! Aanrader: een klein stukje lopen vanaf de stad ligt dit eiland ”Agios Sostis”, hier ligt een strandbar waar je kan zwemmen en chillen.
 2. Turtles
  Zakynthos is de enige jongerenbestemming waar je schildpadden kan spotten, ze leven hier gewoon in de zee. Tijdens onze relaxing cruise heb je de kans om turtles van dichtbij te spotten. We stoppen bij een waanzinnige plek waar je kan chillen en zwemmen.
 3. Beachparty
  Op dit eiland geven we een supervet strandfeest! Dansen en drinken met je voetjes in het zand. Het feest duurt tot in de late uurtjes en drinken doe je niet uit een glas maar uit een bucket!
 4. Foodporn
  Eten op Zakynthos is lekker en ook nog eens super goedkoop. Veel restaurants zitten aan het strand, dit betekent dineren met een view!
 5. Nightlife
  Uitgaan op Zakynthos doe je op de strip. Hier vind je alles wat je wilt, kleine café’s en grote clubs! Uitgaan op dit eiland is lekker goedkoop, je bestelt hier al een cocktail vanaf 3 euro!

Zien we jou op Zakynthos deze zomer?

Chatter