TO DO – Albufeira

Wat te doen in Albufeira? Vervelen ga je je in iedergeval niet want deze Portugese badplaats heeft alle ingrediënten voor een perfecte vakantie! Het relaxen wisselen we moeiteloos af met de allerdikste activiteiten. Ontdek de beste food hotspots van Albufeira, chill op de prachtige stranden of streep surfen van je bucketlist af! GOGO heeft de must do’s van Albufeira voor je op een rijtje gezet!

BEACH LIFE!

 • PRAIA DA OURA
  Praia da Oura is misschien wel het gezelligste zandstrand van Albufeira en ligt onderaan de Strip. Je vindt er leuke strandtentjes, zoals Vivaldo’s en Cuica Beach Bar, waar je lekker kunt eten en verkoelende drankjes kunt bestellen. Bij Cuica Beach Bar kun je daarnaast fijne strandbedjes huren. Voor de lekkerste sangria van Albufeira moet je bij Vivaldo’s zijn!
 • PRAIA SÃO RAFAEL
  Verstopt tussen de rotsen vind je het het nog onontdekte strandje Praia São Rafael. Hier kun je tussen een handje vol locals lekker in alle rust bijkomen van een wilde nacht op de Strip.
 • PRAIA DOS PESCADORES
  In Oud-Albufeira vind je Fishermans Beach: een prachtig breed zandstrand aan een knalblauwe zee waar je heerlijk van de zon kunt genieten. Het strand ligt direct aan het grote plein in Oud-Albufeira. De vele lekkere restaurantjes in Oud-Albufeira, zoals La Barca, Pampas en Shalom, vind je binnen handbereik.

FOOD & DRINKS

 • SANGRIA
  Drink de lekkerste witte sangria bij Vivaldo’s aan het strand.
 • TERRAS
  Duik vanaf Praia dos Pescadores één van de gezellige terasjes op in het ‘laid-back’ oude centrum.
 • COCKTAILS
  Het is altijd cocktail o’clock bij Savannah, Reno’s en Libertos.
 • KIP
  Kip Piri Piri moet je sowieso een keer op hebben deze zomer!
 • SPARERIBS
  De meest Jummy spareribs eet je bij Shalom.
 • ITALIAANS
  De lekkerste pasta’s en pizza’s eet je bij het oudste Italiaanse restaurant in town, Ricardo’s.
 • KOETJES
  Voor de welbekende koetjes moet je bij Celebration zijn. Hoeveel kan jij op?
 • HOLLANDSE HAP
  Een Hollandse hap haal je bij Hollandaise, aan het einde van de Strip.
 • STEAK
  Steak with a view, eet je bij Pampas. En met de steaks van Wild&Co leg je een goede bodem voor de nacht.

THINGS TO DO..

GA EEN DAGJE SURFEN
Portugal is de beste plek van Europa om te leren surfen! Leer binnen no-time surfen als een echte surfdude of surfchick! Ga mee op surfari! Deze dag nemen we jou mee door het ruige binnenland van Portugal. Uiteindelijk zullen we aankomen bij HET surfstrand van Portugal, waar echte surfdudes klaarstaan om jullie de skills van het surfbord te leren.
SUPPEN
Stand up paddling op de azur blauwe zee van Albufeira, do we need to say more? Je supt langs de prachtige rotsachtige kustlijn en werkt gelijk aan je tan.
STRANDWANDELING DOOR DE ROTSEN
Alle stranden in Albufeira worden van elkaar gescheiden door de enorme rotsen. Loop als het eb is via de rotsen van het nieuwe centrum naar het oude centrum.
LISSABON
Breng een bezoek aan deze mooie wereldstad. Bezoek een aantal toffe trekpleisters en natuurlijk krijg je zelf ook tijd om te shoppen, terrasjes te pakken en de stad te verkennen.
JEEP SAFARI
Ga mee op jeepsafari en ontdek het ruige binnenland van de Algarve. Spring van de rotsen in het helder blauwe water om de onderwaterwereld te ontdekken met je snorkel set. Inclusief lunch en diverse zwemstops in helderblauw water!
Chatter