De Must-Do’s op Kos voor jouw vakantie! 

Of je nu nog twijfelt over je zomervakantiebestemming of je hebt al geboekt naar Kos, hier vind je alles wat je moet afvinken op je lijstje! We hebben speciaal voor jou de beste en leukste activiteiten op een rijtje gezet:  


Kroegentocht🍺
Laat GOGO je meenemen naar de hotspots op Kos! De kroegentocht is dé manier om meteen alle topkroegen en andere Nederlandse vriendengroepen op Kos te ontdekken. Zo weet je meteen waar je de rest van je vakantie moet zijn! 


Totally Summer ☀️
Elke vrijdag staan de beste Nederlandse artiesten voor jou klaar tijdens Totally Summer! Zorg dat je je bikini/zwembroek meeneemt, want tijdens deze poolparty gaat het er heet aan toe! Totally Summer mag je echt niet missen tijdens je vakantie op Kos!  


Partyboot ⛵
Ooooh, je hebt de boot gemist?! Beter doe je dat niet met DE partyboot van Kos! Net voor de zonsondergang vertrekt de partyboot vanuit de haven van Kos, dus mooie instapics zijn gegarandeerd! Met een drankje in je hand geniet je van de beste hitjes die de DJ uit de speakers knalt! De partyboot is echt een toevoeging aan jou vakantie!


Paradise beach 🏖️
Paradise Beach is een van de weinige zandstranden van Kos en alleen daarom al de moeite waard voor een bezoekje! Daarnaast zijn er verschillende watersportactiviteiten te beoefenen. Paradise Beach is er echt voor een relaxte stranddag.


Zia Sunset🌇
Tijdens je vakantie moet je een bezoekje hebben gebracht aan het prachtige schilderachtige dorpje Zia. Met een bus word je erheen gebracht waarnaar je daar kan genieten van de prachtige zonsondergang tijdens een heerlijk Grieks diner.  


Denk je nu: omg dit moet ik allemaal doen? Dan heb ik goed nieuws! Al deze activiteiten op Kos zijn namelijk te doen met de GOGO partypakketten die wij voor jullie hebben samengesteld. Deze pakketten kun jij nu exclusief in de voorverkoop kopen met extra korting! Zo maak jij jouw vakantie met GOGO helemaal compleet en ben je gegarandeerd van een plekje bij de vetste activiteiten tijdens jouw zomervakantie!

Ben je benieuwd naar de partypakketten op de andere bestemmingen, neem dan een kijkje op de site!

Chatter