De beste restaurants in Cherso!

Hey feestbeesten en smulpapen! Chersonissos, gelegen aan de prachtige kust van party-eiland Kreta, staat bekend om zijn bruisende nachtleven en heerlijke eettentjes. Voor fijnproevers die op zoek zijn naar het leggen van een goede bodem voor een onvergetelijk avondje uit, zijn er verschillende restaurants in Cherso waar je zeker langs moet gaan tijdens je vakantie met GOGO. Wij hebben ze op een rijtje gezet voor je:


El puerto: Als je zin hebt in een smakelijke Mexicaanse maaltijd, dan is El Puerto the place to be! Met heerlijke taco’s, burrito’s en enchiladas in een levendige sfeer, is dit de ideale plek om je smaakpapillen te verwennen.


Sofas: Voor een authentiek Griekse ervaring mag je Sofas niet missen. Proef de heerlijke moussaka, souvlaki en verse salades terwijl je geniet van de lokale sfeer en gastvrijheid. Maar laat de borden wel heel! 😉


Saradiri: Ben je een liefhebber van verse visgerechten? Dan moet je zeker een bezoek brengen aan Saradari, gelegen aan de kust met een adembenemend uitzicht en een scala aan verse visopties om uit te kiezen.


Sweet Home: Sweet Home is de perfecte plek voor een gezellige avond uit met vrienden, waar je kunt genieten van shared dining opties zoals tapas, sushi en nog veel meer lekkers om te delen. Hier moet je echt een happie hebben gegeten!


Khalua: Last but zeker not least, voor de liefhebbers van de Japanse keuken is Khalua een absolute must. Ontdek verfijnde sushi, sashimi en andere Japanse lekkernijen die je culinaire zintuigen zullen prikkelen!


Dus, of je nu houdt van Mexicaans, Grieks, visgerechten, shared dining of sushi, Chersonissos heeft het allemaal en GOGO zorgt ervoor dat jouw culinaire ervaring op Kreta onvergetelijk wordt! Kalí órexi & yamas! 🌴🍹✨

Chatter