De Must-Do’s op Mallorca voor jouw vakantie! 

Twijfel je nog over je vakantie naar Mallorca deze zomer? Of heb je geen idee wat daar allemaal te doen is? No worries, we got you! Speciaal voor jou hebben wij de must-do’s van activiteiten op Mallorca op een rijtje gezet: 


GOGO VIP Night 🌟 

Een van de vetste feesten op Mallorca! Walk in, krijg een cocktail en de DJ draait de lekkerste hitjes. De Vipnight is het perfecte begin van je avond, want daarna kan je met je vrienden GRATIS door naar Beachhouse! 


DJ Night 🎧 

Sunday Funday! Verschillende, bekende dj’s draaien de leukste nummers. Hier ga je zeker jouw vakantie anthem horen!  


Shooters Club Night 🎉 

GO Hard or GO Home is de vibe van club Shooters op Mallorca. Hier komen deze zomer de beste DJ’s en artiesten, waaronder Freddy Moreira! Dit feest mag je niet missen! 


Neon Party 💚 

Trek je gekleurde outfit aan en join the party. Tijdens deze avond zullen wij Mallo laten zien hoe je een feestje bouwt. Dit belooft een kleurrijk feest te worden, maar pas op dat je geen blauwtje loopt. 😉 


Mallorca By Night  

En dan denk je feest nummer 5 die is er niet… of toch wel! Met Mallorca By Night ga je langs alle hotspots. Zo weet je gelijk waar jij de rest van de week moet zijn!  


Jeepsafari 🚙 

Cross door het ruige landschap van Mallorca. Neem je rijbewijs mee en spring achter het stuur voor een onvergetelijke rit! Tip: vergeet niet je bikini/zwembroek mee te nemen, want onderweg wordt er gestopt om een duik te nemen!  


Paella Boot  

Feesten op zee op de paella boot! Vergeet je bikini/zwembroek niet, want het wordt bakken! Bovendien geniet je van heerlijke paella en fruit aan boord.  


Wil je deze must do’s nou absoluut niet missen? Dan heb ik goed nieuws voor je! Al deze activiteiten op Mallorca kun je scoren in het GOGO partypakket. Deze pakketten kun jij nu exclusief in de voorverkoop kopen met extra korting! Zo maak jij jouw vakantie helemaal compleet en ben je gegarandeerd van een plekje bij de vetste activiteiten tijdens jouw zomervakantie! 🌴☀️🦩 

Check de GOGO website voor meer info en pakketten op andere bestemmingen. 

Chatter