Kos is net zoals Blanes een typische Hollandse bestemming! Kos heeft veel te bieden, naast mooie stranden vind je hier ook het stralende middelpunt van Kos: de barstreet!

Fietsen, Frikandellen & kroketten, Hollandse muziek die uit de speakers knalt en soms zelfs Nederlands sprekend personeel in de barren. In de zomer wordt Kos overgenomen door Nederlandse jongeren! Heimwee zul je dus niet krijgen 🙂 Overdag kun je op het strand een lekker kleurtje opdoen of per boot een dagje naar het Turkse Marmaris. Alles op Kos is aan te lopen of aan te fietsen dus je zit overal lekker dichtbij.

S’avond gaat iedereen naar de barstreet! Deze oneindig lijkende straat met alleen maar barren en clubs is waar het nachtleven van Kos zich afspeelt. De kroegen en clubs zijn erg gezellig en je vind hier genoeg Nederlanders dus je hebt zo aanspraak. Ook leuk: de kroegen gaan tot s’ochtends vroeg door!

TIP: Ga naar het vulkaaneiland Nyssiros dat op een uurtje varen van Kos af ligt. Hier kun je een krater ingaan waar je merkt dat de grond onder je voeten borrelt!

Onze top5

De 5 meest populaire bestemmingen van gogo.nl: