Waarom GOGO als touroperator de beste keuze is voor jouw jongerenvakantie!

Op een zomervakantie hoor je tot rust te komen. Of je nou elke minuut tot het gaatje gaat, of alleen maar aan je badlaken vastgeplakt ligt – je laat in ieder geval even alle zorgen van je afglijden. Je laadt die batterij weer helemaal op met een flinke lading zonne-energie. Dit zijn de 8 redenen waarom reizen met GOGO de beste keuze is voor jouw jongerenvakantie:

1. Onbezorgd genieten
Wanneer je met een groep vrienden of vriendinnen op vakantie gaat, dan willen jullie dat alles in kannen en kruiken is, zodat jullie vooral gewoon kunt genieten, en je druk kunt maken over de dingen die er echt toe doen: de kleur van de volgende cocktail die je gaat bestellen.

Kortom: reistechnisch wil je helemaal niets aan het toeval overlaten. Daarom zit je bij GOGO goed, want je bus- / vliegreis, transfer en verblijf is geregeld. Daarnaast is de actie nooit ver weg, met toffe activiteiten voor overdag en met nachts natuurlijk de sickste feesten.

2. De juiste plek, de juiste tijd & de beste prijs
Bij GOGO kan je een vakantie boeken naar de vetste hotels en appartementen die ideaal zijn voor jongeren. Omdat GOGO al meer dan 25 jaar gespecialiseerd is in jongerenreizen naar de zon weten we precies wanneer jij waar moet zijn. En door onze jarenlange ervaring en contacten met luchtvaartmaatschappijen en op onze bestemmingen met accommodatie-, excursie- en clubeigenaren kunnen wij de beste deals aanbieden voor jouw complete vakantie!

3. Je geld is veilig bij ons
GOGO is aangesloten bij het SGR, ANVR en het calamiteitenfonds. Dat betekend dat je altijd financieel gedekt bent.

4. Wij zorgen dat je altijd veilig thuiskomt!
Je bent op vakantie en er gebeurt een natuurramp, pandemie of andere calamiteit. GOGO zorgt altijd dat jij veilig thuis komt. En wij zullen ten alle tijden repatriëren in geval van nood. Moet je in quarantaine op je vakantie bestemming? Dan zal GOGO contact met je opnemen of neem zelf contact op zodat we dit zo goed mogelijk kunnen regelen voor je!

Heb je je reis zelf geregeld? Ticket hier, hotelletje daar? Dan moet je dus ook zelf regelen dat je veilig terug komt.

5. Er staat 24/7 iemand voor jullie klaar
Met GOGO heb je de zekerheid dat er altijd iemand is om op terug te vallen. Of het nou gaat om de beste reistips, vragen over het programma of ben je op zoek naar een aanspreekpunt: de GOGO-reisleiding staat dag en nacht klaar voor al je vragen.

6. Prijsgarantie
Is jouw reis tijdens de coronacrisis geannuleerd? Bij ons heb je recht op dezelfde reis voor dezelfde prijs! Dit betekent dat je in 2021 voor dezelfde prijs alsnog kunt gaan genieten van jouw eerder geplande vakantie! 

7. Flexibel omruilen
Heb jij een zomervakantie bij GOGO geboekt, dan kun je tot 14 dagen voor vertrek jouw vakantie gratis omboeken, om welke reden dan ook!

8. Bedenktijd
Bij GOGO heb je altijd 3 dagen bedenktijd. Bedenktijd betekent dat jij jouw boeking binnen 3 dagen kosteloos kunt omboeken of annuleren. Zo kun jij zonder problemen met jouw reisgezelschap overleggen of jij de ultieme zonvakantie hebt geboekt. Je annuleert jouw vakantie gemakkelijk kosteloos binnen de 3 dagen.

Chatter