Top 5 beste hotels en appartementen op Mallorca voor 2024!

Hé vakantieganger! Ben jij nog steeds op zoek naar de perfecte plek om op vakantie te gaan deze zomer? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op Mallorca, een van de grootste party-eilanden van Spanje, zijn namelijk in El Arenal en Playa de Palma genoeg waanzinnige hotels en appartementen te vinden om de dikste zomer van je leven te spenderen! Hieronder staat gegarandeerd de accommodatie waar jij deze vacay naar toe gaat, dus neem snel een kijkje! 😎🌴

☀️ 1. Hotel Whala!Beach (Hotel)
Om het spits af te bijten beginnen we met Hotel Whala!Beach. Dit mooie hotel heeft alles wat je nodig hebt voor de ultieme chillvakantie met je vrienden! Het centrum, barstreet en strand liggen op loopafstand, zo kan je kruipend naar huis! Daarbovenop heeft het hotel een leip dakterras met geweldig uitzicht en Burgerbar Betty & Sam met roomservice om je vacay helemaal af te maken! Ontbijten met een burger in bed? Ik zeg lets GOGO!


🍹 2. Cook’s Club Palma Beach
Wanneer je op zoek bent naar rust, party’s, zwemmen en cocktails is Cook’s Club Palma Beach hét hotel om naar toe te gaan op vakantie. Door de mooie moderne boutique stijl van het hotel lijkt het alsof je een andere wereld binnenstapt! Het hotel beschikt daarnaast ook over cocktailbar Captain Cook die je de fruitigste cocktails inschenkt terwijl je geniet van de hardste muziek bij het zwembad. Zelfs voor het leggen van een bodem hoef je het hotel niet uit, restaurant Cantina heeft de lekkerste meals! En als je dacht dat het niet gekker kon, is het strand en centrum maar een klein stukje lopen. Alles in 1!


👯 3. Hotel Iris
Heb je geen zin om lang te lopen vanaf de club naar je hotel? Boek dan Hotel Iris! Dit hotel ligt boven club Veronica waardoor je tot in de late uurtjes door kan feesten! Naast deze geweldige locatie beschikt het ook over een bar, restaurant en een ziek buitenzwembad met bar waar je heerlijk kan uitbrakken van de zware avonden. Snel boeken dus!


🏖️ 4. Hotel HM Dunas Blancas
Midden in het bruisende centrum van El Arenal is Hotel HM Duncas Blancas te vinden. Door de karakteristieke en rustgevende uitstraling is dit hét hotel om na een heftige nacht even te chillen. Lig je liever aan het zwembad of aan het strand? Dat maakt niet uit, aangezien het allebei bijna even ver lopen is door de perfecte ligging van het hotel. Dus pak je koffer maar alvast in, want het is tijd om te feesten!


🍔 5. Hotel Whala!Beach (Appartement)
Als kers op de taart heb je in El Arenal niet alleen een hotel van Whala!Beach, maar ook appartementen voor jou en je vrienden! Net zoals bij het hotel beschik je over alles wat je nodig hebt voor de zomervakantie van je leven. Het buitenzwembad, burgerbar en locatie aan de uitgaansstrip maken je grootste dromen waar! Dus waar wacht je nog op? Wie slim is, boekt bij GOGO! 😉


Chatter