Top 5 beste hotels en appartementen in Lloret voor 2024!

Ontdek de Hottest Hotels en Appartementen in Lloret deze zomer 🌴🌊

Hallo feestbeesten en zonaanbidders! Ben je klaar voor de ultieme zomer in Lloret de Mar? Wij hebben de inside scoop over de meest trendy hotels en appartementen die deze zomer helemaal hot zijn. Laat het vakantieavontuur beginnen!

1. Appartementen Condado: Chill Vibes & Beach Breezes

Voor degenen die houden van basic, maar gezellig, zijn de Appartementen Condado een absolute winnaar! Condado biedt niet alleen een perfecte locatie, want het strand is maar op 10 minuutjes afstand, maar ook een groots dakterras met een verfrissend zwembad. Na een avondje stappen, kun je hier relaxen en bijkomen. Bonuspunten: het is gelegen in een rustig deel van Lloret de Mar, maar toch op loopafstand van het bruisende centrum. Perfect toch?


2. Appartementen Blau: Party Central met Beach Vibes

Voor de party animals onder ons is Appartementen Blau een absolute must! Gelegen in het centrum, omringd door bars en discotheken, ben je hier in het hart van het stapwalhalla van de Costa Brava. En het beste van alles? Het brede zandstrand is slechts één minuutje lopen van je appartement. So prepare yourself for an unforgettable experience!


3. Bondia Augusta Club Hotel & Spa: Luxe en Relaxatie

Voor degenen die op zoek zijn naar een vleugje luxe, is het Bondia Augusta Club Hotel & Spa de place to be. Dit moderne viersterrenhotel biedt een relaxte en verfijnde omgeving. Met het strand, centrum, winkels, restaurants en kroegen in de buurt, heeft dit hotel alles in huis voor een geweldige vakantie. Dompel jezelf onder in pure verwennerij!


4. Hotel Don Juan Resort: Midden in het Feestgedruis

Midden in het kloppende hart van Lloret de Mar vind je het grote Hotel Don Juan Resort. Met 3 gebouwen, 2 zwembaden, een poolbar en zelfs een tennisbaan, is het geen wonder dat dit hotel zo populair is. Het strand ligt op een korte loopafstand, dus je hebt de vrijheid om te kiezen tussen chillen bij het zwembad of zonnen op het strand. Voor de levensgenieters onder ons!


5. Hotel Villa Garbi: Gezelligheid ten Top!

Voor een supervakantie vol gezelligheid, is Hotel Villa Garbi dé plek voor jongeren. Binnen een paar stappen sta je tussen de discotheken en barretjes van Lloret, en het strand is lekker dichtbij. Met een leuk winkelstraatje voor de deur, heb je ook genoeg te doen tussen het zonnen door. Of je blijft gewoon relaxen bij het altijd gezellige zwembad of bij het waterpark van Garbi Mar. Keuzestress op z’n best!

Kortom, Lloret de Mar staat klaar om jouw zomer onvergetelijk te maken. Of je nu kiest voor basic chillen, party central, luxe verwennerij, feestgedruis of gezelligheid ten top, er is voor elk wat wils. Dus gooi die koffers vol en kom deze zomer naar Lloret. Laat het avontuur maar beginnen! 🌞🎉

Chatter