Top 5 beste hotels en appartementen in Cherso voor 2024!

Klaar om te ontdekken waar de echte feestjes in Cherso zijn? Maak je klaar, want we hebben de inside info over de 5 best geboekte en coolste hotels en appartementen voor de ultieme zomervibes voor de vetste jongerenvakantie. Check nu de line-up van toffe hotels en appartementen en piek vroeg met de Early Bird korting van €50,- per persoon!

🌴 1. KAHLUA HOTEL & SUITES  

Als eerste hebben we Kahlua Hotel & Suites – Je wordt praktisch wakker met het geluid van de golven. En weet je wat? Het is niet zomaar een hotel; het is een levensstijl. Overdag chill je bij Kahlua Premium Beach Bar op een strandbed, en als de avond valt, draait alles om die Insta-waardige cocktails en pics. Het strandleven heeft jou gekozen, vriend! Daarbij loop je snel richting de Strip voor de vetste clubs! 


💥 2. SUN CLUB OLYMPIA  

Maak je klaar voor een vakantie die praktisch een GOGO TOPPERS overname is! Sun Club Olympia is omgetoverd tot de ultieme GOGO-ervaring. Van dag één tot de laatste zonsondergang staat GOGO aan jouw zijde. Het team, de eigenaar, iedereen is erop gebrand om dit het meest epische verblijf ooit te maken. Allemaal party animals, knallende muziek, jacuzzi’s en een heerlijk zwembad – het is een recept voor onvergetelijke vacay. En hebben we al gezegd dat het slechts een wandeling van 10 minuten is naar het legendarische Starbeach?  


🏖️ 3. APPARTEMENTEN MINAS  

Zeg hallo tegen Appartementen Minas – waar de barstreet en het strand praktisch je buren zijn! Overdag chillen bij het zwembad met snacks en drankjes van de snackbar, en ’s avonds duik je in de lokale eetgelegenheden. Het is dé ultieme plek – strand, zwembad, en tal van nabijgelegen foodspots en clubs! 


🎉 4. APPARTEMENTEN ELALIA  

Op slechts een steenworp afstand van Star Beach, Appartementen Elalia is de ideale uitvalsbasis voor jouw ultieme jongerenvakantie. Prachtige appartementen dichtbij het bruisende Chersonissos, dat klinkt als muziek in de oren. Voor een verfrissende duik in de zee hoef je niet ver te lopen, er liggen verschillende strandjes voor de deur. Goed geregeld dus! 


🏝️ 5. PORTO GRECO VILLAGE BEACH  

Last but zeker niet least, laten we het hebben over die vakantievibe bij Porto Greco Village Beach. Serieus, deze plek heeft gewoon die vibe  van vakantie in de lucht hangen. Stel je nette hotelkamers voor, lekker relaxen op een chill terras bij het zwembad met comfortabele ligbedden. En wacht even, er staat elke dag een DJ te draaien met de vetste beats! Dat is pas genieten. 

Voor wat extra afwisseling ben je binnen een paar minuten op Star Beach. En hier komt het beste: het is all-inclusive, vriend! Je komt hier niets tekort. Het gezellige centrum is misschien een stukje lopen, maar hé, wandelen heeft nog nooit iemand kwaad gedaan, toch? Maak je klaar om te genieten van de goede tijden – het is tijd om te chillen! 


Piek vroeg want nu heb je nog Early Bird korting ter waarde van €50,- p.p. op bepaalde hotels en appartementen waar deze top 5 allemaal onder vallen! Te gebruiken tot half februari! 

Chatter