Tips voor het dumpen van je (vakantie) liefje

Heb jij die GOGO vakantie nou al geboekt en weet je niet hoe je je lover thuis moet dumpen? Of je nou van je liefje in Nederland af wil voordat je op vakantie gaat of je graag van die vakantiescharrel af wil komen. Met deze tips heb je dat zo gefixt. En dooooorr… NEXT!

1. Wees duidelijk

Het ligt niet aan jou… het ligt aan mij. Ik weet gewoon niet zo goed wat ik voel… blablabla. Niet doen. Dit maakt het alleen nog maar moeilijker om te zeggen én om het aan te horen. Zeg meteen waar het op staat en waarom jij tot deze keuze bent gekomen. Voor beide partijen 10000x beter dan dat onduidelijke gedoe.

Jim Carrey Idk GIF

2. Face 2 face

Maak het nooit uit via een appje. Dat wil toch niemand?! Raap al je moed bij elkaar en zoek elkaar gewoon even op. Oke, als je het wil uitmaken met je vakantieliefje in Spanje hoef je nou ook weer niet een vliegtuig te pakken. Maar bel hem op z’n minst even op, of facetime, nog beter.

Sad Text GIF

3. Kies een goed moment

Of het heel slim is om het uit te maken op zijn/haar verjaardag, met kerst of tijdens de examenperiode. Naahhh. Denk daar dus wel even over na. Wacht er nog een dagje/weekje/maandje mee en vertel het daarna aan je (ex)lief.

sad bill murray GIF

4. Ben eerlijk

Snelste manier om van iemand af te komen: ben eerlijk. Zo geef je de ander geen valse hoop en jij hoeft je niet te beroepen op je actingskills. Scheelt je ook weer een avonje brainstormen over een of ander goed bedacht verhaal waarom je het uit wil maken. De waarheid is hard, maar het is wel goed om hier open en eerlijk met elkaar over te praten.

be honest seth meyers GIF by Late Night with Seth Meyers

5. Neem een drankje

Maak het jezelf makkelijk. Neem van te voren een drankje, gegarandeerd dat je dan makkelijker praat over je gevoel. Maar pas op, neem niet te veel drankjes, want dan ga je misschien gekke dingen doen waar je de dag erna spijt van krijgt. En dan zit je nog steeds aan je liefje vast, en dat willen we natuurlijk niet…

real housewives of new jersey drinking GIF
Chatter