Summer hotlist: dé top 5 feestvakanties!

Wat zijn de hotste feest bestemmingen van het moment? GOGO heeft een nieuwe top 5 met vakantiebestemmingen samengesteld met alleen dé vetste feestlocaties waar jij komende zomer gegarandeerd een wáánzinnige zomer gaat beleven samen met je beste vrienden. Are you ready?! #LETSGOGO

  1. Party to the max in Portugal
    Het kleine vissersdorpje Albufeira is uitgegroeid tot één van de populairste vakantiebestemmingen voor jongeren. Dit komt door de perfecte balans tussen lekker weer, een prachtige omgeving en de uitgaansgelegenheden waar je kunt doorfeesten tot in de vroege uurtjes. Op naar de Albufeira!

    Hoe een ultieme vakantiedag in Albufeira eruitziet? Overdag is het genieten op een van de mooie, brede zandstranden in het oude of in het nieuwe gedeelte. Maar deze zomer kun je bij GOGO ook lekker bij je eigen superdike villa chillen met al je vrienden. Laat je daarna inpakken door de charme van de lokale restaurantjes in de knusse straatjes. Na zo’n heerlijke dag ben jij helemaal klaar voor een wilde nacht in een van de vele clubs aan de Strip.
  2. Crazy Kreta
    Chersonissos is dé absolute topbestemming op Kreta. De zon schijnt hier altijd, de mensen zijn vriendelijk en er zitten overal leuke restaurants, barretjes en winkeltjes. En last but not least, het nachtleven is awesome! Wil jij op jouw vakantie het liefst dag én nacht feesten? Dan zit je in Cherso goed.

    Overdag is Starbeach de hotspot. Deze mega openlucht beachclub verandert ’s avonds in de grootste festivallocatie van Griekenland! Overdag kan je hier lekker hangen bij de verschillende zwembaden of op het strand, en ’s avonds ga je LOS op de beste DJ’s van Europa. Vorig jaar stonden hier bijvoorbeeld Afrojack, Hardwell en Freddy Moreira!
  3. Kos
    Kos is één van de bekendste en populairste eilanden van Griekenland. Als jij wilt verblijven in een prachtige, chille omgeving waar het ook nog eens iedere avond feest is, dan zit je helemaal goed in Kos-Stad. De ultieme jongerenvakantie voor jou en je squad.
  4. Tropisch sfeertje op Mallorca
    Het eiland Mallorca ademt vakantie! Het is één van de pareltjes van de Europese bestemmingen met prachtige zandstranden, het typische Spaanse leven en een spectaculair uitgaansleven. Van gezellige kroegen tot aan hippe cocktailbars tot aan mega clubs, op Mallorca vind je alles wat je zoekt. Mallorca biedt de ideale mix tussen genieten van de warme zon, nachtenlang feesten en toch de typisch Spaanse cultuur meepikken. Sla voor de echte Spaanse cultuur zeker de hoofdstad Palma de Mallorca niet over. Hasta la fiesta, baby!
  5. Feesten in het Las Vegas van Spanje
    Vakantie kiezen, muy complicado… Nee hoor! De Costa Brava is één van de populairste streken van Europa en op elke bestemming is het iedere zomer 24/7 feest! Oefen je pick-up lines en scoor die vakantieschatjes Lloret de Mar! Alle remmen los in een wereld vol clubs, kroegen, tapas, cocktails, cervezas, terrasjes, winkels en eindeloze boulevards met palmbomen. Hier doe je de mooiste belevenissen, meest gênante verhalen en eeuwige herinneringen op!

Weet je al waar jij aankomende zomer gaat feesten en kan je niet wachten om te boeken? Check dan nu GOGO.nl voor alle informatie en aanbiedingen over onze summer hotlist 5 top bestemmingen.

Chatter