NETFLIX TIPS!

Onze favoriete bezigheid wanneer het regent, wanneer we een avond niks te doen hebben en wanneer.. – oké eigenlijk gewoon altijd: films en series bingewatchen op Netflix. Wij hebben de 10 leukste serries voor jou op een rijtje gezet.

 1. La Casa de Papel
  Bella ciao, bello ciao, wie kent het liedje niet? Deze verslavende spaanse monsterhit is wereldwijd zo populair. Acht dieven sluiten zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje. Met behulp van El Professor, het criminele meesterbrein van de overal proberen ze de grootste overal ooit te plegen. Bij elke aflevering zit je op het puntje van je stoel.
 2. Outer Banks
  Staat nog maar een geringe tijd op Netflix maar is nu al een hit. Op Outer Banks, een klein eiland in Amerika wonen drie beste vrienden. Het eiland is verdeeld tussen rijk en arm. Als John B tot de ontdekking komt dat zijn vaders verdwijning iets te maken heeft met een legendarische schat gaan zij op onderzoek uit. Dit loopt niet altijd goed af.
 3. Elite
  Een spaanse privéschool met allemaal rijkeluiskinderen, je zou zeggen dat daar niets geks gebeurt. Niets is minder waar als er 3 buitenstaande tieners de school betreden. Er ontstaat een confrontatie tussen rijk en arm en leidt tot een moord. Drugs, seks en feesten is niet weg te denken uit deze serie. Wie o wie heeft er toch een moord gepleegd?
 4. Vis a vis
  In de gevangenis zitten hoort niet bij het dagelijks leven. Doordat een naïeve jonge knappe vrouw in de gevangenis belandt nadat ze voor haar vriend geld heeft verduisterd, mogen wij een kijkje nemen in een vrouwengevangenis. Het is tijd voor om te overleven in een wrede en gevaarlijke nieuwe omgeving waar de grootste criminelen zitten gevangen. Er gebeuren zoveel spannende dingen, dat je elke aflevering weer aan de buis zit gekluisterd.
 5. White Lines
  Ibiza, wilde feesten en heerlijke stranden. Dat klinkt voor iedereen als het ideale leventje.  Axel besloot naar Ibiza te vertrekken voor het heerlijke leven. Niets is minder waar en Axel wordt vermoord op Ibiza. Zijn zusje wil antwoorden en gaat op onderzoek uit naar de moord op haar broer tien jaar geleden. Eenmaal op Ibiza slaat ze al snel een gevaarlijk pad in. Spannend tot de laatste aflevering.
 6. Lucifer
  Met een beetje fantasie zit je binnen no-time helemaal in deze serie. De duivel is het zat om de heer van de hel te zijn en verhuisd naar Los Angeles. Hij heeft zijn eigen nachtclub en kan mensen lezen en manipuleren. Tot op een dag hij de rechercheur ontmoet en zijn hele leven veranderd. Waarom kan hij haar toch niet lezen..?
 7. Dynasty
  Nieuwe afleveringen alert! De rijke Fallon Carrington ontdekt dat haar steenrijke vader een nieuwe liefde heeft en ze vertrouwt deze golddigger totaal niet. Het duurt niet lang voordat de situatie helemaal uit de hand loopt. Niet alles is op te lossen met geld, ook al denkt Blake daar anders over.
 8. La Reina del Sur
  Helaas heeft Netlfix niet het eerste seizoen van La Reina del Sur, maar dat maakt seizoen 2 niet minder spannend. Na jaren van bloed, zweet en tranen in de drugshandel heeft een vrouw zich opgewerkt tot kroontitel; Queen of the south. Heel de onderwereld is bang voor deze vrouw. Ze heeft alles onder controle totdat haar dochter wordt ontvoerd. Hierdoor is ze verplicht om terug te keren in de onderwereld.
 9. When they see us
  When They See Us vertelt het ware verhaal van vijf tienerjongens, vier Afro-Amerikaans, een Latino, die in 1989 werden beschuldigd, vervolgd én veroordeeld na een brute verkrachting van een witte vrouw in Central Park in New York. En dat is geen verhaal om gedachteloos te bingen. Neem genoeg adempauze tussen de afleveringen, het is een heftige maar goede serie.
 10. Peaky Blinders
  Door deze serie ga je terug in de tijd. In 1919 in Birmingham wordt de beruchte bende Peaky Blinders geleid door Tommy Shelby. Hij is een misdaadbaas die de maatschappelijke ladder wil beklimmen. De strategische zetten, liefde en familieproblemen maken de serie helemaal af.
Chatter