Meet reisleider…

Ben je benieuwd hoe een dag van een GOGO reisleider eruit ziet? Lees dan de verhalen van onze GOGO reisleiding!

Naam: Dave
Leeftijd: 26
Uit: WaddinxveenHoeveel zomers ben jij al aan het werk voor GOGO?
Dit wordt mijn derde zomer, vorig jaar was ik aan het werk in het te gekke Lloret de Mar. Deze zomer lekker aan het chillen in Albufeira!

Wat vind jij het leukste aan reisleider zijn?
Vorige zomer heb ik zoveel leuke mensen ontmoet. Zowel achter de bar als te gekke en leuke gasten. Elke week ging ik wel weer opstap met een leuke groep jongens of meiden die ik de eerste dag had opgehaald op de luchthaven. Als zij dan aan het einde van de vakantie tegen mij zeggen dat zij ook zoveel plezier hebben gehad met mij. Ja dit vind ik gewoon helemaal top.

Wat is het gekste wat je ooit hebt meegemaakt op bestemming?
Tijdens een kroegentocht van de ene kroeg naar de ander was er een gast die wel even stoer over een muurtje heen wilde springen, niet wetende dat achter dat muurtje een cactus stond en dus vol in een cactus belande waarna hij helemaal onder de stekels zat. Tuurlijk heb ik eerst even gelachen, maar daarna toch maar alle stekels verwijderd. Gelukkig kon hij er later ook om lachen.

Welke bestemming vind je het leukst?
Sowieso Albufeira, ik vind vooral leuk dat je hier het oude en het nieuwe gedeelte hebt. En het heeft misschien iets meer karakter dan Lloret de Mar. Lloret de Mar is gewoon pure gekkigheid.

DOORDAT HET DE AVOND ERVOOR IETS TE GEZELLIG WAS, KREEG
IK VAN EEN GROEP GASTEN DE BIJNAAM BRAKKABOY”

Wat doe je in de dagelijks leven?
Ik heb een eigen bedrijf waar ik feesten voor organiseer, help me vrienden met wat boekingen zoeken en begeleid artiesten bij festivals. Voor GOGO ben ik ook stagemanager, dus sluit helemaal bij mijn interesses aan.

Wat activiteit vind jij het leukst?
Hoef ik niet lang over na te denken.. Totally Summer natuurlijk. Het is gewoon het leukste feest van de hele week. Het ultieme vakantiegevoel is echt groot en de drankjes vloeien rijkelijk. Buiten Totally Summer zie je me ook vaak crossen tijdens de Jeepsafari.

Wat is je lievelingsdrankje?
Beetje een gekke combi, maar Sambuca met Malibu en 7up. Ja believe me, het is echt lekker!

Hoe zouden je teamgenoten je omschrijven?
Mijn teamgenoten zullen mij omschrijven als iemand die altijd in is voor een geintje, maar op de momenten dat er hard gewerkt moet worden ook hard kan werken.

Wat is je lievelingslied?
Waar iedereen altijd helemaal los op gaat: helikopters van Darkraver & Outsiders.

Waarom zou iemand volgens jou reisleider moeten zijn?
Het is een unieke ervaring. Ik zou het echt iedereen aanraden. Moet je nagaan, hele zomer door nieuwe mensen ontmoeten, de zon schijnt, je kunt lekker mee feesten maar tegelijkertijd heel veel leren? Ik zeg DOEN!

Bijnaam deze zomer?
2 jaar geleden in Lloret heb ik de bijnaam ‘Fitboy’ gekregen omdat ik (toen nog wel) veel sportte. Alleen toen ik mij één keertje, na 6 weken in Lloret, verslapen had doordat het de avond ervoor iets te gezellig was, kreeg ik van een groep gasten de bijnaam ‘Brakkaboy i.p.v. Fitboy’…

Waar kan je jou ’s nachts voor wakker maken?
Je kunt (moet) mij zeker wakker maken als we een geniale grap bij iemand uit gaan halen.

Wie is jouw secret BN’er crush?
No words needed, sowieso Chantal Janssen

Wat is jou geheime tip?
Work hard, feest hard!

Wat je type?
Blond haar, sportief, vrolijk en een tikkeltje schattig af en toe.

Chatter