Interview met GOGO reisleiding

 1. Wie ben je en naar welke bestemming ga je dit jaar?
  Hi, ik ben Vera en ik ga dit jaar naar Cherso! 😍
 1. Hoe ziet een dag er uit op bestemming?
  Eigenlijk is elke dag anders, je kan naar het vliegveld gaan om nieuwe gasten op te halen, kickoff’s geven, mee op een activiteit, klachten oplossen, heel divers!
 1. Wat is het meest gênante wat je hebt meegemaakt als reisleiding?
  Ik heb een keer tegen een boze receptioniste “Kalinichta” gezegd (goede nacht) terwijl het “Kalimera”moest zijn (goede morgen). Ze was daarna nog minder vrolijk…
 1. Wat is het vreemdste appje wat je ooit van een GOGO gast hebt gehad?
  Dit appje kreeg ik tijdens de stakingen op Schiphol, ze stonden in de rij bij de security en zagen hun vliegtuig al staan. Ze vroegen of ik de piloot kon bellen om te vragen of ze op hen wilde wachten. Helaas heb ik geen nummers van piloten 😉
 1. Wat is de meest creatieve smoes die je hebt gehoord van een gast die te laat was voor een activiteit?
  Eigenlijk horen we altijd wel smoesjes, van “mijn eten duurde lang” tot “mijn föhn werkte niet”. Maar 1 meisje zei ooit “ja sorry maar ik kon echt ff niet de goeie outfit kiezen” en had ook nog 2 topjes mee in haar tas naar de activiteit 😂
 1. Met welk ochtendritueel kom jij het beste van alle katers af?
  Een heerlijk pakje Capri Sun leeg drinken, een paracetamol en een koude douche. Zo kan ik er weer helemaal tegenaan!
 1. Heb je wel eens iets geks gegeten op bestemming en zo ja, wat?
  Ik heb voornamelijk in Griekenland gezeten en zo heeel veel gek eten hebben ze daar niet moet ik zeggen. Al gebruiken ze af en toe wel álles van de vissen en zetten ze dat op de kaart. Zo ook van inktvis. Denk dat dat wel in de buurt komt, inktvis en dan niet alleen de ringen die we kennen…
 1. Wat is jouw favoriete GOGO activiteit om te begeleiden?
  100% de Partyboot of de PoolParty! 🦩
 1. Als je een paar uur vrij hebt, wat doe je dan het liefst?
  Dit is erg uniek als reisleiding, aangezien je bijna de hele dag aan het strijden bent voor alle GOGO gasten. Maar als ik even de tijd heb dan lig ik het liefst even aan het strand in de zon of ontdek ik de bestemming.
 1. Waar kijk je het meest naar uit deze zomer?
  De gezellige GOGO gasten die naar Chersonissos gaan, mijn geweldige team en de zon natuurlijk, laat het seizoen maar beginnen!! ☀️
Chatter