Interview met Freddy Moreira

De 27 jarige Emilio Sedoc, beter bekend als Freddy Moreira, is één van de beste DJ van Nederland. En GOGO vroeg hem het hemd van het lijf!

IK SCOOR NOOOOOOOOOOOOOOOOOOIT! WEET JIJ EEN GOEIE OPENINGSZIN?

Wat mag niet ontbreken in jouw koffer als je op zomertour gaat?
M’n paspoort, USB, laptop, harde schijven en telefoon! Kleding en
verzorgingsproducten kan ik natuurlijk van mijn lieve GOGO’ers lenen. Meer heb ik eigenlijk niet bij me op zomertour.

Wat vind je het mooiste aan jezelf?
M’n brains.

Wat zeggen die brains dan op de vraag wie je grote inspiratie is en waarom?
Da’s een goeie! Ik haal ontzettend veel inspiratie uit uiteenlopende muziek- en entertainment stijlen. Denk aan artiestenperformances, evenementenconcepten, concerten en theaterstukken. Ik kan echt genieten
van goed ontwikkelde creativiteit, beleving en interactie.

Veel mensen vragen het zich af Freddy.. Wat zijn jouw roots?!
Boerenkool met kipkerrie, maar een echte wereldburger; m’n persoonlijkheid heeft veel culturen omarmd. Niemand kan eigenlijk echt een vinger op m’n afkomst leggen haha.

Wat zou je volgens vrienden en familie meer moeten doen?
Ik ben een soort workaholic, dus ze zeggen me altijd dat ik meer vrije tijd moet nemen en gebruiken om leuke dingen te doen. But love my fam
& friends tho.

En wat doe je als je vrije tijd hebt?
Lekker simpel; muziek luisteren, koken en chillen op de bank. Ik vind
het ook echt leuk om nieuwe muziek te ontdekken. Komt goed van pas bij het programmeren van mijn radioshow, Moreira’s Mansion On Air, op FunX die elke week wordt uitgezonden.

Zit er ook een vriendin op die bank of ben je single?
Single. DM me.

Heb je ook een famous crush?
Iedereen is ‘n famous influencer these days toch? Dus die ene leuke, knappe, sexy vriendin van jou!

En je favoriete artiest?
Ik heb niet echt 1 favoriete artiest! Maar voor m’n sets hou ik ontzettend van vrolijke, smerige, gekke en energieke tracks. Ik draai dus echt uiteenlopend van Daddy Yankee en Bizzey tot Snollebollekes. Thuis luister ik heel veel latin, oldskool bachata (Dominicaanse muziek) en ritmo kombina (Antilliaanse muziek).

Guilty pleasure?
Nederlandstalige klassiekers! Marco Borsato, De Dijk, BLØF, Acda en de Munnik en ga zo maar door.HEERLIJK!

Favoriete drankje?
Caribische frisdrankjes en juice! Vooral als ik in de Caribbean of ZuidAmerika ben zuip ik echt diabetesachtige hoeveelheden per dag.

Voor wat kunnen we je midden in de nacht wakker maken?
EEN ROTI! Mannnnnnnnnn, lekkkkeeeeeerrrrrr!

Wat is je meest memorabele zomervakantie ooit?
Mijn eerste zomertour was wel echt sick. Voor het eerst zo intensief reizen was echt bijzonder. Je leven gaat echt 10 keer zo snel ofzo. Vroeger hebben wij nooit echt gereisd of vakantie gevierd en toen kwam ik in zo’n korte
tijd op nieuwe mooie locaties met enthousiaste mensen en feesten zonder limiet. Een mooie zomervakantie om nooit te vergeten.

En je leukste vakantiebaantje?
Ik heb eens een hele zomervakantie 4 baantjes gehad om een brommer bij elkaar te verdienen. Ochtendkrantje, vrachtwagens inladen en 2 afwasbaantjes. Dagen van 18 uur, 2,50 uurloon. Ik was zo ontzettend blij met het geld dat ik ermee verdiend had. Man, wat een tijd. Ohja! Ik
heb ook eens in een koekjesfabriek gewerkt. Aan het eind van de week mocht iedereen altijd een zakje met productiefouten meenemen. Kwam het toch goed uit dat er een paar bejaarden op de productie afdeling werkten,
haha. Ik eindigde wekelijks met een paar ZAKKEN ministroopwafeltjes thuis. Lekker hoooorrr!

Wat is het gekste dat je hebt meegemaakt als DJ?
Mannnnnnnn.. Haha waar zal ik beginnen? Ik heb een podium in de fik zien gaan, onderweg naar een clipshoot in Colombia een lijk op straat
zien liggen, LEIPE bootparties – 95% vrouw – meegemaakt, Fat Joe helemaal aan de middelen ontmoet, Narcos-style op een Dominicaanse finca gechilld, Caribische villa(after)parties met ongeveer de halve Nederlandse urban scene gehad, een bejaarde Peruaan met zijn 50 jaar jongere plastische chirurgie chick aan de ketamine betrapt..Ik heb too much stories.. Zou
een boek kunnen schrijven haha.

Wat is je favoriete vakantie/ zomertour bestemming?
In de Caribbean en ZuidAmerika voel ik me TOP! Mallorca is m’n eerste
zomertourbestemming en sindsdien ook ongewijzigd m’n favo zomertour spot.

Is daar ook de dikste GOGO locatie waar je hebt gedraaid?
Onder andere ja, de poolparty in Mallorca is echt sick! Al die mensen helemaal los in dat mega zwembad, twerkende vrouwen in bikini, sunset in de pool, iedereen gezellig. Ook Tropics in Lloret de Mar heb ik echt zieke avonden meegemaakt.

Wat is jouw ultieme vakantietip voor de GOGO’ers deze zomer?
Drink jezelf niet in coma. Gebruik een condoom. Dans tot je een
hernia hebt.

Met welke openingszin scoor je altijd?
Ik scoor noooooooooooooooooooooit! Weet jij een goeie?

Met welke artiesten zou je nog willen samenwerken?
Poeeeeeeeeee, het zou wel echt tof zijn om met (inter)nationale legends
te werken. Artiesten die al decennia lang meedraaien.

Wat zijn je toekomst dromen?
Gelukkig blijven en totale financiële onafhankelijkheid.

Chatter