Interview Johnny 500

JOHNNY 500 aka The Peoples Champ

The Peoples Champ is iemand die nooit vergeet waar hij vandaan komt. Een succesvolle jongen die zich niet verheven boven anderen voelt en zich al helemaal niet zo gedraagt, maar wel “het erfgoed” van de cultuur waarin hij is grootgebracht ‘op z’n schouders neemt’ en ten alle tijden trots zal vertegenwoordigen.

Wie is jouw grote inspiratie en waarom?
Mijn inspiratie haal ik uit muziek genres, niet perse uit een persoon zelf. De muziek uit Latijns Amerika is een hele grote inspiratie voor mij. En natuurlijk de Nederlandse muziek industrie.

Wat mag niet ontbreken in jouw koffer als je op zomer tour gaat?
Wat er absoluut niet mag ontbreken in mijn koffer is mijn PlayStation, die gaat overal mee naartoe haha. Na een boeking ga ik lekker PlayStation in mijn hotelkamer.

En was is momenteel je favoriete spel?
Nu speel ik voornamelijk Call of Duty Warezone en ik heb 47 wins!

‘MIJN FAVORIETE BESTEMMING IS MALLORCA, DE SFEER DAAR IS GOED EN DE MENSEN ZIJN RELAXT’

Wie is jouw famous crush?
Adriana Lima is mijn famous all time crush!

Als je mocht kiezen uit iedereen op de wereld: met wie zou je een goed avondje op stap gaan en waarom?
Ik denk toch gewoon met mijn beste vriend, omdat wij gewoon een goede connectie hebben. En er gaat niks boven een goede avond stappen met je beste vriend.

Voor wat kunnen we je midden in de nacht wakker maken?
Een goed feestje, een leuke boeking van 10.000+ man daar kan je me wel voor wakker maken midden in de nacht.

Wat is je meest memorabele zomervakantie ooit?
Ik was 15 en ik had nog nooit een draaitafel aangeraakt. En toen ging ik met een groep bekende dj’s en artiesten zoals Fouradi een week mee op zomertour naar Cherso. Zij hadden toen optredens daar en dat was voor mij de eerste ervaring die de GOGO gasten nu ook hebben van met vrienden op vakantie en feesten. En het was echt te gek!

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd ga ik het liefst varen en sporten. En dan wel extreme sports zoals snowboarden en motor crossen. En daarnaast vind ik gamen natuurlijk ook heel leuk. Maar meestal met vrienden chillen of bezig zijn.

Wat is je favoriete drankje?
Mijn favoriete drankje is toch wel wodka met sprite, als ik voor een cocktail ga dan vind ik een goede mojito heel lekker en thuis op de bank een radler.

Wat weet niemand van jou?
Haha, en dat gaat iedereen nu weten als ik het vertel. Nee ik denk dat niet veel mensen weten dat ik veel rustiger ben dan ik lijk. Want op het podium ben ik een actief persoon en hou ik van feesten maar in mijn vrije tijd hou ik van meer relaxen en andere dingen. Johnny 500 is een heel actief persoon en Gijs een ander soort genieter.

Wat was jouw leukste vakantie baantje ooit?
Mijn leukste baantje was pizza koerier toen ik 16 jaar was omdat we op opgevoerde scooters door Amsterdam croste van bestelling naar bestelling en heel blij waren met een beetje fooi.

En als je op je hele carrière terugkijkt wat is dan het gekste dat je hebt meegemaakt als DJ?
Dit was een boeking in Afghanistan waar ik op een legerbasis voor uitgezonden soldaten stond te draaien. Dat was wel echt een hele gekke ervaring.

Ben je wel eens vreemd gegaan?
Ja zeker weten, hahaha. Vroeger heb ik dat wel gedaan, daar ben ik ook altijd open over.

Heb je hier spijt van?
Ja, nou ja eigenlijk ja en nee. Liever toen dan nu zeg maar. Maar ik heb ervaren dat het helemaal niet goed is en je de persoon in kwestie pijn doet. Als je zeg maar vreemd gaat loop je uiteindelijk zelf tegen de muur aan. Je kwetst een persoon en verliest die persoon. Dus ik ben blij dat ik dat vroeger heb gedaan maar nu helemaal geen behoefte meer aan heb en weet wat de consequenties er van zijn.

Wat is je favoriete vakantie bestemming?
Mijn favoriete bestemming is Mallorca, de sfeer daar is heel goed, de mensen zijn relaxt en het is chill dat je niet lang hoeft te rijden van airport naar hotel.

Heb je nog een tip op Mallorca?
Vlees eten bij Ca’n Torrat.

Wat is jouw ultieme vakantietip voor de GOGO’ers deze zomer?
Maak er het beste van, volg de regels en geniet. Kijk niet teveel naar de dingen die niet kunnen maar geniet van de dingen die wel kunnen.

Wat vind je het mooiste aan jezelf?
Oeh, moeilijke. Het mooist aan mijzelf is denk ik mijn lach. Nee mijn ogen haha ik zeg maar iets ik vind het moeilijk om iets te kiezen.

En wat vind je vriendin het mooiste aan jou?
Mijn lach!

Wat zijn je toekomst dromen?
Een eigen huis laten bouwen. Ik heb nu een droomhuis gekocht maar een
eigen huis bouwen zou wel echt een droom zijn. En qua carrière wil ik Zuid Amerikaanse muziek gaan maken en met Spaanstalige, Portugese en Braziliaanse artiesten werken. Dat is wel iets wat op mijn lijstje staat
en dan met een sound die in Nederland toegankelijk is.

Ben je single / relatie of getrouwd?
Ik heb nú 4 jaar een relatie met Michelle.

Met welke artiesten zou je nog willen samenwerken?
Ja kijk als ik de lat heel hoog moet leggen vind ik bijvoorbeeld een Bad Bunny en J Balvin heel tof. En als je naar de vrouwen kijkt vind ik Rosita heel nice en Anitta uit Brazilië. Dat zijn wel echt de toffe artiesten maar er zit ook nog zoveel talent die nog niet zo beroemd zijn. Zoals bijv. Kilate Tesla dat vind ik echt een topper en daar heb ik ook tracks mee liggen.

Hoe omschrijf je jouw droomvrouw?
Michelle!

Chatter