GOGO Goes Bali!

Check it out: Bali is dé nieuwe bestemming van GOGO! Vanaf zomer 2025 kan jij met je vrienden naar het prachtige eiland Bali met GOGO. Na flink wat overwegingen hebben we besloten om na 30 jaar GOGO een uitbreiding te doen met een nieuwe bestemming, en hoe! 😍

Laat je party era achterwege en omarm het openen van je innerlijke chakra, want als je met GOGO naar Bali gaat kom je gegarandeerd jezelf tegen op een van de vele witte stranden. Daarnaast bieden we geen partypakketten aan, maar een mix van workshops en mindfullness sessies. Neem nou de cursus ‘Opzetten’, waar je leert hoe je anderen kan inspireren en zelf nooit meer hoeft te werken. Ook zullen er trainingen zijn waarvoor jij je kan opgeven via de app, zoals de training ‘How To Cleanse’. Bereid je voor op sapkuren en detox hacks om die Bali belly te tackelen.

Bovendien biedt de natuur op Bali zo veel meer dat alleen witte stranden en een stralende blauwe lucht! Zo kan je ook tot rust komen door de meest indrukwekkende watervallen, kleurrijk koraal, betoverende rijstterrassen en nog zo veel meer! Bali als nieuwe bestemming van GOGO is dus iets waar je heen moet in 2025!

Dus, klaar om de beste versie van jezelf te worden? En al die chakra’s te unlocken tijdens een Bali retreat? Boek dan binnenkort je vakantie naar Bali met GOGO voor in de zomer van 2025 en leer jezelf kennen.

Houd onze socials in de gaten voor alle updates over deze te gekke, zen en mega detox GOGO bestemming!

Namasté  🙏

Chatter