Flirtfeitjes

De zomer is inmiddels begonnen; de mooiste tijd van het jaar! Om optimaal gebruik te maken van de zomer en jouw kans op een vakantieliefde weer wat groter te maken, hebben we een aantal flirtfeitjes op een rijtje gezet! Wist je bijvoorbeeld dat flirten ook heel gezond voor je is? De meeste flirten als voorspel, sommigen alleen als hobby. Een knipoog, een complimentje hier en daar… Laat de zwoele zomernachten maar komen!

1) Work out

Tijd voor de next move? Mooi, want een zoenpartij is ook nog eens heel goed voor je! Je verbrandt tijdens een minuutje goed zoenen al snel 5 calorieën. Even volhouden en je hebt mooi die cocktail er weer afgetraind!

 

2) True love

Maar liefst 97% van de singles gelooft dat het mogelijk is om tijdens de vakantie echte liefde te vinden. Summer loving happened so fast!

 

3) 3x Scheepsrecht

Je moet iemand ongeveer 3x aankijken voordat de ander doorheeft dat je hem of haar leuk vindt. Doe dit wel een beetje subtiel… Oogcontact langer dan 3 seconden is een beetje akward. De grootste flirtfout is iemand als een creep aankijken…

4) Mannen gaan sneller de fout in bij flirten

Een man versieren. Makkelijk is anders. Hij heeft het vaak niet eens door. Je trekt alles uit de kast. Je trekt zelfs alles uit. Nog steeds zal hij je vragen of je hem wel mag. Ingewikkeld dus. Maar, er zijn ook uitzonderingen. Er zijn mannen die vriendelijkheid verwarren met flirten. Van die “kijk-mij-eens” ventjes. Denken dat elke meid hem versiert. Je lacht vriendelijk en hij vraagt je meteen mee naar een weekendje Parijs. Wow, back off dude.

 

5) Meer wegen naar Rome

Als je denkt dat het alleen gaat om oogcontact dan heb je het mis. Volgens wetenschappers zijn er nog 52 andere flirtsignalen. De populairste is natuurlijk een lach. Ook hoog op het lijstje: De hair flip!

 

6) Voeten spelen een grote rol bij het flirten

Staan de voeten van je crush richting jou? Topper. Goeie kans dat je vanavond bij hem in bed ligt. Staan zijn voeten een andere kant op? Balen, dat wordt Netflixen. Het liefst de The Notebook, lekker janken. Staan zijn voeten naar binnen? Dan wilt hij benaderd worden. Dát, of hij moeten gewoon heel nodig pissen.

 

7) Miles High

Joggingbroek aan, oogmasker op en diep weggestopt onder een dekentje in het vliegtuig? Think again! 45% van de vliegtuigpassagiers flirt wat af tijdens een vlucht. Een drankje doen in het gangpad is weer eens wat anders voor een eerste date.

8) Lady in Red

Wil je ervoor zorgen dat zijn blik je niet meer loslaat? Haal die rode lipstick maar tevoorschijn! Uit onderzoek blijkt dat jongens girls met rode lippen aantrekkelijker vinden dan diegene met roze lippen. Ze kijken in totaal zo’n 7,3 seconden naar de rode lippen en 6,7 naar roze. Voor de guys; het is niet bekend hoelang meiden naar je kijken als jij besluit met rode lipjes de deur uit te gaan…;)

 

9) Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

We doen mensen waar we ons tot aangetrokken voelen na. Apen-dingen dus. Checken of hij ook met jou flirt? Kijk even op je horloge. Let dan op of hij hetzelfde doet. Of ga anders zitten. Doet hij dat ook? Haak erin en binnenhalen. Blub.

 

10) Flirtalicious, flirten is gezond voor je!

Nog beter nieuws! Flirten is ook nog eens gezond; het maakt je gelukkiger en zelfverzekerder. Niet direct stoppen met sporten of met die gezonde shakes van je. Maar flirten geeft wel een boost aan je gezondheid. Uit onderzoek blijkt (dus het is echt) dat flirten zorgt voor meer witte bloedcellen. Deze witte rakkers boosten je immuniteit en algemene gezondheid. Denk daarbij het lekkere warme zonnetje, een zongebruinde huid, een flinke dosis vitamientjes, een waanzinnig feestje en niets staat je flirt nog in de weg. Flirtalicious!

 

11) In een Amerikaanse stad is flirten illegaal

In de Amerikaanse stad Haddon Township, New Jersey is het verboden om te flirten. Gewoon verboden! Hier krijg je een boete als je knipoogt. Say WHAT!

 

12) Mannen hebben het liever direct

Mannen willen het direct: “Ik wil dat je me hard neemt”. Dat horen ze graag want flirtgedrag valt hem namelijk niet snel op. Langzame wezens. Vrouwen willen trouwens iets anders. Een originele binnenkomer. Waar over nagedacht is. Maar zowel mannen als vrouwen hebben liever geen “schattige” openingszinnen. Je wilt toch het bed in? Geen fucking puppy.


 

13) Be prepared

Wist je dat als je condooms meeneemt op vakantie de kans dat je het veilig doet bijna 3x zo groot is als wanneer je ze ter plekke nog moet kopen? Dussss, heb je na het toepassen van alle tips en tricks een vakantieliefde gescoord? Doe het dan veilig en zorg ervoor dat je niet met een vervelende vakantiesouvenir thuiskomt.

 

Deze tips en feitjes in praktijk brengen als ware casanova? Boek jouw vakantie naar de meest welwillende bestemmingen op GOGO.nl en scoren maar!

Chatter