De beste examenreizen

Heb jij weken lang gestreden voor de eindexamens en ben je wel toe aan een welverdiende vakantie? Zoek dan niet verder! GOGO heeft de allerleukste eindexamenreizen naar de mooiste bestemmingen zoals Lloret de Mar, Chersonissos en Albufeira. Bij GOGO begrijpen we hoe belangrijk het is om na jaren hard studeren even goed te ontspannen en te feesten. Wij hebben onze eindexamenreis bestemmingen hieronder voor je op een rijtje gezet!


Lloret de Mar
Het o zo mooie Lloret de Mar ligt aan de Spaanse Costa Brava net naast de wereldstad Barcelona. Lloret staat bekend om het bruisende nachtleven, mooie stranden en warme temperaturen. Maar dat is nog niet alles! Hier kan je ook onder andere losgaan tijdens de kroegentocht, feesten bij de poolparty en chillen op het grootste openlucht terras tijdens Holyfoam! Klinkt dit als jouw ultieme feestje? Boek dan snel jou vakantie naar Lloret de Mar!

Tropics, Lloret de Mar

Chersonissos
Oh oh Cherso, de GOGO bestemming op het prachtige Griekse eiland Kreta. Hier kan je overdag lekker relaxen aan het strand, ’s avonds heerlijke gyros eten bij authentieke Griekse restaurantjes en ’s nachts helemaal losgaan in clubs zoals BIO BIO, Club Sensation of meezingen met Nederlandse hits in Hof van Holland! Daarnaast kan je mee op jeepsafari over het eiland, feesten op een bootparty en genieten van de poolparty bij Sunclub Olympia! 


Albufeira
Albufeira, gelegen in het meest zuidelijke puntje van Portugal biedt de perfecte mix tussen chillen en feesten. Zo is Albu met de lange witte stranden, charmante oude stad en levendige strip de ideale plek om te vieren dat je examens voorbij zijn! Leg in Albufeira een goede bodem tijdens de GOGO BBQ, neem je oranje shirt mee naar de Dutchnight en feest er op los bij Albufeira Open Air met de vetste artiesten zoals Jonna Fraser, Christian D & nog veel meer!


Denk je nu ‘Omg hier moet ik bij zijn na mijn eindexamen!’ Geen stress, want GOGO heeft het allemaal voor je geregeld! Zo ben je 100% verzekerd van een onvergetelijke examenreis en kan jij met je beste vrienden en vriendinnen vieren dat de eindexamens voorbij zijn! Twijfel je nog? Neem dan snel een kijkje op de GOGO website en scoor die vette vakantie!

Chatter