De vetste bootfeesten!

Stel je voor: je ligt op een boot op de Middellandse zee met je vrienden, je hebt een drankje in je hand, de muziek staat aan en het zonnetje schijnt op je bol. Zie je het al voor je en wil jij deze droom werkelijkheid maken? Dit kan door het aanschaffen van tickets voor een partycruise of een GOGO Partypakket met nog meer activiteiten! Wanneer jij met GOGO op vakantie gaat moet je een partycruise meemaken! Zo hebben we de vetste bootfeesten op de volgende bestemmingen: 


Chersonissos: niet zomaar een partyboot, maar een sunset partycruise! Terwijl je de zon ziet zakken in de zee, gaat de muziek van de dj steeds harder. Feest met andere Nederlandse jongeren die met GOGO op vakantie zijn en geniet het laatste uurtje op de boot van een open bar! 

Lloret de Mar: in Lloret heb je de Catamaran cruise. Oftewel, een partycruise inclusief BBQ & drankjes! Ook wordt er een zwemstop gemaakt om lekker af te koelen, kan je chillen op de ligmatten en geniet je van heerlijke muziek. Bovendien word je op het water 3x zo snel bruin, dus kom maar op met die tan. Deze cruise is van 15:00-19:00, zo ben je weer op tijd terug om je klaar te maken voor de avond! 


Kos: op Kos wordt er ook gefeest op een sunset partycruise! De zon zakt langzaam in de zee, terwijl jij en je vrienden losgaan op de muziek. Het bootpersoneel zorgt voor de lekkerste cocktails voor een prikkie! Daarnaast is de GOGO Partyboot op Kos de enige partyboot van het hele eiland, daar moet je bij zijn! 

Mallorca: de zon die schijnt op je huid, een drankje in je hand en een lekker plonsje wagen: dat klinkt als de paellaboot van Mallorca. Op deze paellaboot geniet jij van onbeperkt, en de naam zegt het al, heerlijke paella! Deze partycruise is overdag, zodat je alvast in de sfeer kan komen voor weer een onvergetelijke avond! 


Zakynthos: last but zeker not least de sunset partycruise in Zakynthos! Laat het feest maar beginnen, want GOGO is binnen! Wij hebben de dikste boot geregeld waarmee je eerst een tocht langs de grotten maakt, daarna een pitstop maken om heerlijk te zwemmen en als klap op de vuurpijl bekijken we de zonsondergang tussen de rotsen door. Als de zon onder is, gaat de muziek harder en laten we aan de Grieken even zien hoe de enige Nederlandse partyboot in Zakynthos feesten kan! Drankjes en snacks kan je op de boot halen, maar zorg van tevoren voor een goede bodem. Wees wel op tijd voor de bus, anders mis je de boot.  


Zo een vette partycruise is trouwens niet het enige wat we aanbieden. Andere onderdelen van Partypakket zijn onder andere een kroegentocht, Flirttour, Poolparty’s, themafeesten en suppen/surfen. Neem snel een kijkje op onze site en kijk welk partypakket bij jou past! Zien wij jou deze zomer op een van onze bestemmingen? Ik zeg #letsGOGO!

Chatter