De Must-Do’s in Lloret voor jouw vakantie!

Ben jij er nog niet helemaal uit of je deze zomer wil stunten in Lloret de Mar? Of heb je je vakantie wel al geboekt, maar heb je geen idee wat er te beleven valt in het prachtige Lloret? Wij hebben de vetste activiteiten in Lloret de Mar voor je op een rijtje gezet!


Kroegentocht 🍺
Check alle hotspots van Lloret de Mar! De kroegentocht is de leukste manier om direct alle topkroegen, dikke clubs en andere Nederlandse partypeople in Lloret de Mar te leren kennen! Zo weet je gelijk waar je de rest van je vakantie naartoe moet!


Poolparty ☀️
Zei er iemand POOLPARTY?! Neem je handdoek, zonnebrand en al je beste vrienden mee, en dan wordt dit de leukste middag van jouw vakantie! Samen met heel veel andere Nederlanders gaan we lekker genieten!  


Vip Bracelet 🏆
In party Walhalla Lloret de Mar heb je natuurlijk geen zin om in de rij van de club te wachten en dat begrijpen wij! Daarom heeft GOGO een exclusieve deal met de 4 beste discotheken van Lloret de Mar (Tropics, Bumpers, Moef GAGA & Londoner). Met deze VIP Bracelet betaal je in plaats van €20 entree nu maar €6 en je krijgt zelfs een drankbonnetje #winnen. Daarnaast krijg je per club bij de eerste keer scannen van je VIP Bracelet ook 2 drankjes gratis, ik zeg Lets GOGO!


Rebelnight 🎉
GOGO zou GOGO niet zijn als we niet ook nog eens een gratis feest in de VIP Bracelet zouden doen, namelijk REBELNIGHT met deze zomer onder andere Natte Visstick, Vieze Asbak & Dikke Baap in discotheek Tropics! Kortom, deze VIP Bracelet maakt jouw tijdens je vakantie een echte VIP! 


Holyfoam 🦩
Bij het grootste openlucht terras van Lloret de Mar vindt het meest gekleurde feest van de week plaats, dé HOLY FOAM PARTY! Met de zon op je gezicht, GRATIS drankjes in je hand en 3 zakjes kleurenpoeder die iedereen tegelijk de lucht in gooit, beleef je een middag die je niet snel zult vergeten! Was alle kleur van je af door het schuimkannon!


Barcelona 🇪🇸
Lloret de Mar ligt vlakbij de wereldstad Barcelona. Het is dus zeker een aanrader om een dagje te genieten van de lekkere tapas, de vele terrasjes, de lange winkelstraten en de drukte op La Ramblas. 


Denk je nu ‘Omg hier moet ik bij zijn deze zomer in Lloret!’? Geen stress, want GOGO heeft het allemaal voor je geregeld! Wij hebben de beste partypakketten voor jullie samengesteld die jij exclusief in de voorverkoop in de Ticketapp kan kopen met extra korting. Zo weet je 100% zeker dat jij een plekje hebt bij de veste activiteiten in Lloret de Mar tijdens jouw zomervakantie!

Chatter