De Must-Do’s in Cherso voor jouw vakantie!

Weet jij nog niet helemaal zeker of je wil feesten in Cherso deze zomer? Of heb je je vakantie wel al geboekt, maar heb je nog geen idee wat er te beleven valt op dit prachtige eiland? Wij hebben alle dikste activiteiten in Chersonissos voor je op een rijtje gezet!


Kroegentocht 🍺
GOGO laat je alle hotspots van Chersonissos zien! De kroegentocht is de leukste manier om direct alle topkroegen, clubs en andere Nederlandse partypeople op Chersonissos te leren kennen! 


Dutchnight
Op dit feest laten we zien aan de Grieken hoe Nederlanders kunnen feesten! Neem je oranje shirt en je rood-wit-blauwe vlaggetjes mee, want het is tijd voor Viva Holandia in Hof van Holland!


GOGO VIP Night 🏆
Dit is de avond dat jij kunt shinen! Trek je mooiste jurkje of blouse aan voor onze GOGO VIP Night. Bij binnenkomst krijg je een glaasje bubbels als echte VIP’s terwijl de DJ de beste hitjes draait op de superluxe locatie Scorpio!


Poolparty 💦
Geen zin in huilende baby’s of chagrijnige Duitsers aan het zwembad? Gelukkig organiseert GOGO een leipe poolparty in het enige echte exclusieve GOGO only hotel! Geniet van een cocktail, chill met je vrienden bij het zwembad en kijk uit over Cherso in 1 van de jacuzzi’s op het dakterras. Smeer je goed in & enjoy!


Bootparty
Zei er iemand partyboot?! Voor de ultieme chill- en feestsessie kan jij mee met de party boot in Sunny Chersonissos, waar jij het strand even laat voor wat het is en lekker dobbert op zee. Het feest begint al snel wanneer de DJ de grootste hitjes draait, tijd om los te gaan!


Jeepsafari 🚙
Jump in die 4-wheel drive om vervolgens met wapperende haren Kreta door te scheuren. Onderweg kan je het stof van je afspoelen door bij een van de stops in het helderblauwe water te springen. Bovendien geniet je ook van een héérlijke Griekse lunch, yamas!


Denk je nu ‘Omg hier moet ik bij zijn deze zomer in Cherso!’? Geen stress, want GOGO heeft het allemaal voor je geregeld! Wij hebben de beste partypakketten voor jullie samengesteld die jij exclusief in de voorverkoop in de Ticketapp kan kopen met extra korting. Zo weet je 100% zeker dat jij een plekje hebt bij de veste activiteiten in Chersonissos tijdens jouw zomervakantie!

Chatter