Bruin worden op vakantie? GOGO heeft de ultieme tips  

Bruin worden op vakantie? GOGO heeft de ultieme tips:

Tip 1: Water? Zei iemand WATER???
Ja, als je snel bruin wil worden ga dan opzoek naar water. Het is namelijk écht zo dat je aan zee of aan het zwembad veel sneller bruin wordt dan in een bos. De reflectie van de uv-stralen in samenhang met het water zorgt voor een heerlijke tint. Let op: wel extra smeren als je aan het water ligt. Want je weet wat ze zeggen ‘Mooi rood is wel lelijk’ of iets met een rood tomaatje. Wat het ook is, goed smeren en blijven keren.

 

Tip 2:  Struin de supermarkten af voor wortels
Wortels hebben namelijk een bepaalde stof wat je bruin maakt. Bètacaroteen kan er echt voor zorgen dat jouw huid nog sneller kleurt. Maar let op: ‘één wortel a day brings the tint straight away’ is niet waar. Daarvoor moet je toch een paar glazen wortelsap per dag drinken of twee á drie wortelen per dag wegknabbelen. Maar niet getreurd, je kunt ook bij de apotheek wortelcapsules halen. Dit werkt wellicht wat sneller.

 

Tip 3:  Tijd om te scrubben
Iedereen weet dat een scrub dode huidcellen verwijdert. Maar als je dit doet voordat je gaat zonnen, wordt je sowieso sneller bruin. Je wordt niet alleen sneller bruin, maar je tint wordt ook nog een egaler en blijft langer zitten. Dus GOGO zegt; scrubben maar!

 

Tip 4: De beste tijd om te zonnen
Dit is tussen 10 uur ’s ochtends en 2 uur ’s middags. Waarom deze tijd? De zonnestralen zijn dan het sterkst, dus meer kans om te verkleuren. Ga nou niet gelijk zonder zonnebrand vier uur in de zon bakken, want je wordt gegarandeerd rood. Buiten een hoofd als een tomaat is het ook nog eens slecht voor je huid. Dus dit wordt optijd opstaan tijdens je vakantie.

 

Genoeg tips om heerlijk bruin te worden tijdens je vakantie.

Chatter