5 redenen waarom jij mee op Springbreak moet

1. Examens zijn voorbij!

Net klaar met je eindexamens? Hoe vet is het om daarna op eindexamenreis te gaan met je beste vrienden. Weken heb jij geprobeerd alles in je hoofd te stampen wat je de afgelopen jaren geleerd zou moeten hebben. Uiteraard net iets te laat begonnen, maar toch zo je best gedaan in de laatste weken dat je nu wel een vakantie kan gebruiken. Dat heb je wel verdiend! Een herkansing zit er altijd in, maar daar wil je je in ieder geval niet druk om maken in de tijd dat je moet wachten op de uitslag.

 

2. Het zonnetje

Een beetje vitamine D zou goed van pas komen na al die uren binnen achter je laptop blokken. In Nederland is het maar altijd de vraag of het mooi weer gaat zijn. Gelukkig bieden wij de vetste vakanties naar de mooiste bestemmingen. Daar hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken over het weer. Een goed excuus om op het vliegtuig te stappen!

 

3. Friends

Dit was het laatste jaar dat je met je beste vrienden op dezelfde school zat. Nu gaat iedereen naar een andere school of misschien een tijdje naar het buitenland. Maar voordat dat allemaal zo ver is, eerst nog een keer met zijn allen op een onvergetelijke vakantie. Dit ga je nooit meer vergeten!

 

4. Feest het dak er af!

Examens zijn over, dat moet gevierd worden!! Feesten op de grootste en vetste feest locaties van Europa met de aller dikste artiesten. Daar kunnen de Nederlandse clubs niet aan tippen. Wij zorgen voor de onvergetelijke feestjes op bestemming zoals de Kroegentocht en Fuck School Party. Gegarandeerd een groot feest!

 

5. Heel veel gekkigheid

Bij zulke feesten hoort natuurkijk ook een gezellig drankje, of 10. Geen ouders die je in de gaten houden, deze vakantie bepaal je alles zelf! Feesten tot 7 uur s ’ochtends en uitbrakken aan de witte stranden met felblauw water. Of misschien wel zo’n gekke avond dat je niet in jouw appartement wakker wordt maar in die van…

Gegarandeerd een waanzinnige zomer!! <3 

Chatter