5 redenen om de GOGO App te downloaden

Heb jij een vakantie bij GOGO geboekt, of ben jij van plan om een vakantie te boeken, dan is het smart om de GOGO app te downloaden. En wel om de volgende redenen. 😉

1. Met een gerust hart op vakantie

Om je met een veilig gevoel op vakantie te laten gaan, bestaat er nu de vakantiedokter. Via de GOGO app kan je gemakkelijk een online videogesprek voeren met een dokter in je eigen taal. Je kan gewoon in je eigen hotel blijven en hoeft niet over moeilijke medische vertalingen na te denken. Easy!

2. Ontvang belangrijke notificaties over jouw vakantie

Wij begeleiden je voor, tijdens en na je vakantie. Via de app ontvang je belangrijke notificaties over jouw vakantie. Zo blijf je op de hoogte van veiligheidsmaatregelen op jouw bestemming en kan je de actuele vertrektijden van jouw transfer bekijken.

3. Al jouw reisgegevens op één plek

Het is niet nodig om jouw mailbox uit te spitten voor die ene mail met je boekingsoverzicht. Via de app heb je met één klik op de knop toegang tot al jouw reisdocumenten. Zo kan je op ieder moment alle reisdetails, reispapieren en betalingsgegevens erbij pakken.

4. Ontdek de leukste vakantietips voor jouw bestemming

In de app kan je het online GOGO magazine lezen waarin je alles te weten komt over jouw vakantiebestemming! De mooiste stranden, beste kroegen en many more! Kom alles te weten over artiesten en influencers in de interviews en vind praktische informatie terug over jouw vakantiebestemming; zo ben jij helemaal voorbereid op een awesome vakantie!

5. Altijd op de hoogte van het weer

Ben jij ook zo iemand die het weer op je vakantiebestemming al checkt twee weken voor vertrek? En deze pagina vervolgens elke dag opnieuw ververst? Via de GOGO app kan je gemakkelijk de weersverwachting bekijken voor jouw bestemming; zo sta jij niet voor onaangename verrassingen en weet jij precies welke kleding je in moet pakken.

Download nu de GOGO App!

Chatter