4 redenen om de GOGO App te downloaden

GOGO app

Ontdek waarom de GOGO app een must-have is voor jouw vakantie!

Klaar voor een next-level vakantie-ervaring? Met de GOGO app haal je het maximale uit je vakantie en maak je herinneringen om nooit te vergeten. Nog niet overtuigd? Check nu waarom je de GOGO app moet downloaden en zorg ervoor dat jouw vakantie onvergetelijk wordt!

1. Ontdek de dikste GOGO feesten

No more FOMO! Met de GOGO app heb je toegang tot tickets voor de vetste feesten en tofste events op jouw bestemming. Mis geen enkele party en ontdek unieke ervaringen die je alleen bij GOGO kunt vinden.. Van legendarische clubavonden tot themafeesten, leipe poolparty’s en nachtenlang dansen op het strand. Met GOGO maak je herinneringen om nooit te vergeten! 

2. Stressvrij het vliegtuig in stappen

Say goodbye tegen voorbereidingsstress! De GOGO app maakt het super easy om jouw boeking te customizen. Puilt jouw koffer uit van alle kleding? Boek extra bagage bij! Toch geen zin om het OV uit te zoeken op jouw bestemming? Boek gemakkelijk vervoer van het naar het vliegveld naar je hotel! Van extra’s tot handige uitbreidingen. De GOGO app maakt het jou gemakkelijk.

3. Alle reisinfo in 1 overzicht

Forget the hassle en zorg voor een relaxte reis met de GOGO app. Alle belangrijke insights zoals vluchttijden, hotelinfo en updates over je transfer heb je zo bij de hand. Het is niet nodig om jouw mailbox uit te spitten voor die ene mail met je boekingsoverzicht. Via de app heb je met één klik op de knop toegang tot al jouw reisdocumenten. Zo kan je op ieder moment alle reisdetails, reispapieren en betalingsgegevens erbij pakken.

4. Exclusieve aanbiedingen en kortingen

In de app kan je het online GOGO magazine lezen waarin je alles te weten komt over jouw vakantiebestemming! De mooiste stranden, beste kroegen en many more! Kom alles te weten over artiesten en influencers in de interviews en vind praktische informatie terug over jouw vakantiebestemming; zo ben jij helemaal voorbereid op een awesome vakantie!

Download nu de GOGO App!

Chatter