10 types die je in het vliegtuig tegenkomt

Nog heel, héél, HEEUUUL even wachten en dan mag je je koffer weer inpakken voor die mega vette vakantie. Dat wordt sowieso keihard parties pakken en chillen (lees: uitbrakken) op het strand. Lekkah! Maar onderweg in het vliegtuig is het altijd uitkijken geblazen. Herken jij je vrienden of jezelf in één van deze types die in het onderstaande rijtje staan? Hoe dan ook, sowieso ga je deze types in het vliegtuig tegenkomen!

1. De persoon die voor je zit en gelijk de stoel op standje ligstoel zet

Niets fijner dan na 5 minuten al een paar verbrijzelde knieschijven te hebben dankzij het klaptafeltje.

 

2. De neuroot die bijna flauw valt van de vliegangst

Afbeeldingsresultaat voor plane people gif

Kan gebeuren. Erg vervelend, alleen enorm fucked up als diegene even alle worst case scenario’s in kaart brengt. Oi, rustaaaag! We gaan op vakantie, ouwe!

 

3. De vlogger

 

Aka de documentairemaker. Maakt overal filmpjes en selfies van. Bij het inchecken. Bij het boarden. Wanneer je te vreten krijgt. Tijdens het landen. Bij de tassenband. You get the point. Alles moet worden vastgelegd op Instagram en Snapchat voor de trouwe thuisblijverts.

4. De chaoot die opeens realiseert dat hij/zij iets is vergeten

Afbeeldingsresultaat voor in shock gif

 

W-wacht effe… Had ik thuis die ene bikini nou ook nog ingepakt? Oi en WAAR is mijn iPhone-lader? Oh fuck fuck fuck…

5. De gast die tijdens het boarden er al meteen op los flirt

Afbeeldingsresultaat voor flirting gif

Je hebt je riem waarschijnlijk nog niet eens vastgegespt en de smooth operator van je groep is ondertussen al bezig een date te regelen met een andere GOGO’er. Ook al heeft dit type 12 potentiële summer lovers gefixt met de GOGO App, stil blijven zitten is geen optie!  “Welk hotel zit je? Ooooooh die. Ah-huh, die ken ik wel.” *dropt subtiele knipoog*

6. Ruziemakende lovebirds

Het stelletje dat al maanden van te voren die megaromantische strandvakantie heeft gepland maar in het vliegtuig het meteen al over 15 dingen oneens zijn. Waarschijnlijk begint het al met het punt wie de window seat neemt. Die gaan sowieso een topvakantie hebben!

7. De partystarter

Gerelateerde afbeelding

Waarom nog langer wachten op the party of the century als je meteen in het vliegtuig al de flessen kan poppen? De meest epic vakantie van het jaar begint al als je onderweg bent!

8. De diva

Gerelateerde afbeelding

 

Het eten is niet te vreten, de drankjes zijn te koud, te weinig beenruimte, die vent 5 stoelen verderop stinkt. Je kunt letterlijk tegen zijn/haar geklaag leunen. Hopelijk zit je niet te dicht in de buurt van dit type. Zo wel… ach het is gelukkig maar 2 uur vliegen.

9. De wildslaper

 

Deze kennen we allemaal! Of je nou in de bus, trein, tram of inderdaad vliegtuig zit. Zodra diegene maar 5 seconden zijn/haar ogen dicht heeft dan ligt ie meteen met een open mond op je schouder te pitten. Altijd een struggle of je diegene nou moet wakker schoppen of toch maar een servetje op je schouder legt zodat je t-shirt niet wordt ondergekwijld.

10. Diegene die een uur in de wind stinkt

Afbeeldingsresultaat voor plane people gif

Sowieso de ergste! Het maakt niet uit of je in de bus zit, trein of vliegtuig; er is altijd wel iemand die het bestaan van deodorant nog moet ontdekken.

Dus ben jij een party starter #1 of vlog jij er ook helemaal op los zodra je het vliegveld bent binnengestapt? Hoe dan ook, je reis naar die ultieme vakantiebestemming wordt gewoon lit! Heh? Heb je nog niet geboekt? Ga dan snel naar gogo.nl voordat alles is volgeboekt! Let’s go!

Afbeeldingsresultaat voor plane people gif

Chatter