Zakynthos – Hotspots

Zakynthos – Hotspots

Kalimera! Laganas op het Griekse eiland Zakynthos is dé place to go met je squad! De bestemming waar de zon al-tijd schijnt, waar de mensen altijd vrolijk zijn en waar je direct aan het water kunt eten in de gezelligste restaurantjes! En niet te vergeten: het nachtleven is AWESOME. Zin om even te chillen? De hagelwitte stranden en azuurblauwe zee met zijn caretta-caretta schildpadden zijn er klaar voor om door jou ontdekt te worden.

Top 5 – hotspots

1. Happen & stappen
Één die je niet mag missen! Elke vrijdag kan je samen met de reisleiding eten.. ennnn fixen ze een lekker korting voor jou ;). Daarna is het tijd om op stap te gaan en de kilo’s eraf te twerken.
2. Cocktails
Drink de lekkerste cocktails aan het strand bij Cool Peppers
3. Vergeet niet Schipwreck beach te spotten
In een baai, omringd door ruige kalksteenkliffen en azuurblauw water ligt het meest gefotografeerde zandstrand van Zakynthos: Shipwreck Beach. Het hagelwitte zand steekt nog witter af tegen het felblauwe water en het aangespoelde scheepswrak in het midden van het strand trekt direct je aandacht. Als je er toch bent zorg dat je het uitkijkpunt niet mist voor je mooiste vakantiefoto’s. Perfecte daytrip!
4. Mambo
Dit gezellige restaurant is goed en betaalbaar, het restaurant is gevestigd aan het eind van de mainstreet rechts en heeft een Nederlandse eigenaar. Tijdens de schemering heb je kans om de kopjes van de schildpadden boven water te zien.
5. Burgers
Eet de lekkerste anti-kater burgers bij BJ’s

 

 

 

 

 

 

 

 

Chatter