Sunny Beach – TO DO

Sunny Beach – TO DO

Sunny Beach is rauw, chaotisch, gezellig en er heerst een unieke vibe. Neon, glowthema’s, robots, lichtshows en drinken uit buckets, dat is Sunny! Vervelen ga je je hier zeker niet met alle vette GOGO activiteiten! Zo is er een aquapark of stap je aan boord bij de party boat! In de avond duik jij natuurlijk het nachtleven in om helemaal los te gaan in de gigantische clubs waar Sunny Beach berucht om is! De ultieme vakantie.

 1. Fullmoon beachparty
  Het gekste strandfeestje van de week met alle nationaliteiten! Laat je gezicht en armen versieren met neon-verf en geniet met je voetjes in het zand en een bucket in je hand van de heerlijke beats.
 2. Kom het gekste hardstyle feestje van de week crashen
  Een instant party feeling heb je zo te pakken op Party Crashers. Iedere week breken we de tent af met onder andere Adaro + MC en Audiotricz! Iedereen springt, danst en gaat los op de ontelbare hits die elkaar feilloos opvolgen… Een avond om nooit te vergeten!
 3. Ga mee op de tattoopartyboot, inclusief glijbaan, eten, drinken en alle Nederlanders
  Feesten op de Zwarte Zee! De Tattoo Party Boat staat ’s avonds in het teken van feest, party, drank en gek doen. Compleet losgaan dus, want op zee ben je niemand tot last.
 4. Boulevard van Sunny Beach
  De boulevard is niet alleen ’s avond een paradijs. Zoek een plekje op het 8km lange strand en werk aan je tan, geniet op één van de terrasjes van een koud biertje of heerlijke cocktail, chill in een hangmat bij één van de strandtenten of geniet van een goede lunch bij één van de vele restaurantjes. En natuurlijk moet er nog een leuke souvenir voor moeders gescoord worden dus wanneer je even genoeg hebt van de zon kan je de kleine winkeltjes afstruinen.
 5. FOOD!
  De Flowerstreet is het middelpunt van Sunny Beach. Hier kan je terecht voor de leukste restaurantjes met de beste internationale keukens

Sunny beach is rauw, chaotisch, gezellig en er heerst een unieke vibe!

Chatter