Sex op vakantie – do’s & don’ts

Een tropische omgeving, hoge temperaturen, palmbomen cocktails, flirterige jurkjes, de ondergaande zon… Het is een feit, de zwoele omgeving op vakantie laat ons hoofd op hol slaan en kan voor hete nachten zorgen. Ben je van plan eens lekker de koffer in te duiken met een van je vakantielovers, dan zijn dit de do’s en don’ts voor sex op vakantie.

1. Standje anders

Op vakantie ben je bloter, losser en vrijer. De prikkelingen die je krijgt van een nieuwe omgeving zorgen voor extra opwinding. Dit in combinatie met het feit dat je meer ontspannen bent geven een boost aan je sexleven. Probeer eens iets nieuws, iets geks, een andere plek, weg van het vertrouwde.

Gross GIF - Find & Share on GIPHY

 

2. Sorry not sorry

Natuurlijk heb je minder boundaries op vakantie dan thuis en dat is ook helemaal dikke prima, maar houd na al die fishbowls en wie-weet-hoeveel-shotjes wel altijd je eigen grenzen in de gaten en doe niks waar je later spijt van krijgt of zou kunnen krijgen.

Oh God Regret GIF - Find & Share on GIPHY

 

3. Food to get you in the mood

Dat oesters lustopwekkend werken weten we, maar mocht je nou niet wild worden van deze slijmerige smurrie, dan zijn er gelukkig meer lekkere hapjes. Goji bessen zijn bijvoorbeeld het viagra onder het fruit, aardbeien laten je testosteron stijgen, avocado’s geven je energie zodat je de hele nacht door kan, de spices in curry’s verhogen je sex drive, selderij bevat een stofje dat opgewonden maakt, maar ook chocola, honing, drop, champagne, granaatappel zorgen hiervoor. YES BABY!

Brooklyn Decker Burger GIF - Find & Share on GIPHY

 

4. Turn off

Neem op de dag dat de magic happens geen spruiten, broccoli, boerenkool of elk ander soort kool, asperges, zuivelproducten en koffie. Deze laten je goedje bitter smaken.

Angry Ace Ventura GIF - Find & Share on GIPHY

 

5. Hittegolf

Tijdens een hittegolf klinkt een plakkerig potje stomende sex misschien niet meteen appetijtelijk. Maar… don´t be fooled. Tussen de lakens werkt zweet namelijk als een natuurlijk opwindingsmiddel. De geur van zweet activeert het instinct van dierlijke sex zonder grenzen. Bijkomend voordeel: tijdens een zweterig nummertje verbrand je meer calorieën. Vlammen maar!

Sweat GIF - Find & Share on GIPHY

 

6. Don´t get your hopes high

Bescherm jezelf en je trots. Vakantie romances vervagen vaak sneller dan je bruine kleurtje dus wees realistisch en hoop niet op een langdurige liefde. Uitzonderingen daar gelaten natuurlijk.

Break Up GIF - Find & Share on GIPHY

 

7. Mates before dates

Bro’s before ho’s, sisters before misters, de no.1 regel; laat je vrienden niet zitten. Als je wat hebt weten te scoren, vergeet je vrienden dan niet te vertellen waar je de bloemetjes buiten gaat zetten en met wie. Blijft er maar nog maar 1 iemand over, breng hem of haar eerst even veilig tijd voordat je aan je logeerpartijtje begint.

Single Parks And Recreation GIF - Find & Share on GIPHY

 

8. Zon maakt zin

Met een killing kater blijf je misschien het liefst zolang mogelijk in bed liggen, toch is het het waard wat zonnestralen op te pikken mocht er ’s avonds een avontuurtje op de planning staan. Met al een kwartiertje zon krijgen je hersenen het signaal het feel-good stofje serotine vrij te laten. En laat dit stofje er nu voor zorgen dat je makkelijker tot een hoogtepunt komt!

Sexy American Apparel GIF - Find & Share on GIPHY

 

9. Doe. Het. Veilig.

Last but not least, voorkom dat je thuiskomt met een vervelend souvenirtje en doe het veilig! Iedereen weet het en dit is toch wel de belangrijkste do die we je willen meegeven. Stop gewoon wat condooms in je portemonnee of tasje en ben altijd voorbereid op elke situatie.

Andy Samberg Flirting GIF - Find & Share on GIPHY

 

TIP: Bestel je condooms anoniem op durexshop.nl of condoom.nl en ze worden dezelfde dag nog verzonden en discreet verpakt en verstuurd.

Chatter