Reisreporter Stefan interviewt Jonna en Freddy

De new TOTALLY SUMMER ANTHEM is uit! Dit jaar wordt the song of the summer gezongen door niemand minder dan Jonna Fraser & Ronnie Flex! Onze reisreporter Stefan hield een interviewtje met de heren en pakte ook gelijk Freddy Moreira effe mee. PARTY!

 
stefan-jonna
 
Stefan: ‘Jonna Fraser, de man waar het om allemaal om gaat vandaag!’
Jonna: ‘Nee joh, het gaat ook om Ronnie Flex.’
Stefan: ‘Haha ja, dit zeg ik straks ook tegen hem natuurlijk.’
 
Jullie zijn nu al een tijdje bezig. Gaat het goed, wordt het mooi?
‘Alles gaat goed, het is superleuk man. Kijk ze daar allemaal staan met Totally Summer en GOGO dingen. Ik heb net een paar shots gedaan en volgens mij zijn we al op de helft. Dit is pas de eerste locatie. Ik ben nu al blij met het resultaat dat er nog niet is!’
 
Waarom zijn Totally Summer feesten nou zo tof?
‘Ik heb Totally Summer vorig jaar 3 keer mogen meemaken, waaronder in Albufeira en Sunny Beach. En wat ik daar heb meegemaakt! Iedereen gaat altijd helemaal los. Het maakt niet uit wie er staat, het publiek vindt de pokoes sowieso nice omdat ze helemaal in de vibe zijn. Dus dat is zeker leuk aan Totally Summer.’
 
Ben je zelf wel eens op jongerenvakantie geweest?
‘Nee, ik ben nog nooit op zo’n vakantie geweest, jammer genoeg. Maar toen ik daar was vorig jaar dacht ik echt wel van: ey, misschien had ik vroeger moeten gaan!’
 
Maar je ben wel vaak genoeg op feesten te vinden toch?
‘Ja sowieso, maar op zúlke feesten was ik nog niet eerder geweest. Die heb ik echt pas een jaar of 2 jaar geleden leren kennen. Totally Summer feesten vind ik echt superleuk.’
 
Als artiest heb je natuurlijk een hoop gekke verhalen. Wat is het gekste dat je op Totally Summer hebt meegemaakt?
‘Ik heb pas 3 keer op Totally Summer gestaan en elke keer moesten we gelijk door. Dus ik heb nog niet echt iets geks meegemaakt. Wie weet deze zomer!’
 
En op een ander feest?
‘Het gekste dat ik heb meegemaakt… Is dat ik bij een kinderboerderij ben gevonden, dronken, in slaap. Haha.’
 
freddy
 
Stefan: ‘Freddy Moreira, de man waar het om allemaal om gaat vandaag! Leuk dat je er bent.’
Freddy: ‘Bedankt man.’
 
Wat is jouw gekste, raarste, meest aparte Totally Summer ervaring tot nu toe?
‘Er was eens een jongen met een Freddy Moreira tatoeage of tekening op zijn reet… En zijn reet was flink behaard kan ik je vertellen. Dus dat was best awkward maar toch grappig. Shout out naar jou trouwens.’
 
Wat maakt Totally Summer zo bijzonder voor jou?
‘Weet je wat het is, ieder Totally Summer feestje is druk, er zijn alleen maar gezellige mensen en iedereen komt om te feesten. Eigenlijk heb je niet heel veel meer nodig. De locaties zijn leuk en je voelt je een soort van family. Misschien is dat het geheim.’
 
Welke Totally Summer bestemming is jouw favoriet en waarom?
‘Op iedere locatie is het gezellig en nice en… Ik kan eigenlijk niet kiezen.’
 
Je moet.
‘Eeeehm, ik weet het echt niet. Laat de mensen me maar overtuigen. Kom en overtuig me! Afgesproken?’
 
Afgesproken. Wat is er leuker, binnen draaien of buiten?
‘In het zomerseizoen sowieso buiten. Binnen wordt het zo stervensheet, dat weet iedereen. Binnenlocaties hebben ook wel zo hun charmes, maar een buitenfestival on the beach is toch wel m’n favoriet.’
 
Wat is de grootste blunder die je ooit tijdens een optreden hebt gemaakt?
‘De muziek uit laten vallen. Dat was in The Box, mannetje of 4000, en toen drukte ik op de verkeerde knop dus toen viel de muziek stil. Gelukkig was er een MC die het op kon vangen, maar dan sta je toch wel mooi in je onderbroek. Awkward, very awkward.’
 
Heb je wel eens een blauwtje gelopen?
‘Om eerlijk te zijn, ik denk het niet eigenlijk. Ik ben niet zo’n approachable guy ofzo. Ik ben altijd een heel terughoudende jongeman geweest, dus ik ben niet echt iemand die approached.’
 
Nee, dan kan je ook geen blauwtje lopen.
‘Nee precies. Safe haha.’
 
CHECK DE NIEUWE TOTALLY SUMMER ANTHEM HIER!
Jonna Fraser – Party ft. Ronnie Flex
 

 

Check GOGO.nl voor meer informatie over de vetste reizen en feesten!

Chatter