Musthave zomergadgets

Eindelijk is het zover, de zomer is begonnen! Excellent time om je zomergadgets tevoorschijn te halen en om te pronken met jouw vette goodies. Maar… weet jij eigenlijk wel wat dé MUSThaves zijn van dit seizoen? Check hier onze top 9:

 

1. Flamingogo

Onmisbaar item in jouw collectie this summer. De Flamingogo is megahip, megageliefd en ook nog eens megacomfortabel. Hiermee pak je zeker shine aan het zwembad of op het strand.

© Twycer / www.twycer.nl

 

2. Speaker

Deze zomer ben jij de pop-up DJ van je partysquad met deze portable speaker. dat worden dikke pre-party’s in je appartement en chillen 2.0 met de Totally Summer anthem “Party” op de achtergrond.

njoy_speakers

 

3. Anytime Beerpong

Dit is toch wel heel nice; het beerpong luchtbed. Geen gesjouw met tafels, maar gewoon effe blazen en je kunt beginnen! Een verfrissend spelletje, letterlijk én figuurlijk.

pool-party-pong

 

4. Mobile ventilator

Met deze gadget houd jij je hoofd altijd koel/cool. De mobile ventilator zorgt voor een lekker fris briesje tijdens hete chatsessies met je crush op de GOGO App 😉

9200000075378811

 

5. Inflatable loungebed

Hier zullen jij en je vrienden echt de show mee stelen. Je voelt je als een vis, eh VIP op het water. Lounge de dag door. Alleen nog even iemand zoeken die je af en toe een verkoelend drankje brengt want hier kom jij echt nooit meer vanaf.

loungewant

 

6. Powerbank

Op vakantie moet alles vastgelegd worden natuurlijk. Maak dat thuisfront maar lekker jaloers met jouw selfies in de zon! Nadeel is alleen dat je batterij altijd zo snel leeg raakt… Met deze pretty powerbank blijf je altijd online.

charge-it-in-style

 

7. Action cam

Onder andere tijdens het snorkelen, op de party boat en met de jeepsafari heb je zeker en wel een action cam nodig. Schiet de mooiste beelden en vergeet nooit meer hoe vet jouw vakantie was! Met jouw aftermovie maak je trouwens ook nog eens kans op een vakantie t.w.v €750! Lees er alles over op de actiepagina.

nikkei-extremex6-1

 

8. Drijvend dienblad

Perfect te combineren met het je inflatable loungebed. Get served like a VIP met het drijvend dienblad. Laat je cocktail maken bij de bar en hij drijft zo jouw kant op. Super chill!

drinkenwant

 

9. Snapchat zonnebril

Snapchat is life! En de app verkoopt nu een heuse Snapchat bril. Verbind de bril met je telefoon en in 1 druk op de knop neem jij jouw mooiste summer memories op. Zo maak jij handsfree jouw ultieme zomer story maken. Oja, volg dan ook gelijk GOGO op Snapchat via GOGO.nl .

download

 

Nog geen vakantie geboekt om te shinen met jouw gadgets? Bekijk dan het aanbod op GOGO.nl!

Check GOGO.nl voor meer informatie over de vetste reizen en feesten!

Chatter