Mallorca – Stranden

Mallorca – stranden

De stranden van Mallorca zijn van alle gemakken voorzien. Cocktail? Check. Hotte strandwachten in rode shorts en sexy girls in bikini? Check. Je roes uitslapen op een loungebed? Check. Als zonaanbidder werk je op je gemak aan je kleurtje. Chiller kun je de dag niet starten! Met het helderblauwe water, de palmbomen, de rieten parasols en de warme zon waan je je even in een paradijs.  

EL ARENAL
Het strand van El Arenal is waar je moet zijn en ook de verschillende terrasjes en cocktailbarretjes zijn hier niet moeilijk te vinden. Met het helderblauwe water, de palmbomen en de rieten parasols en de warme zon waan je je even in een paradijs.

PALMA
Huur een fiets huren en fiets richting Palma, waarbij je op nog meer heerlijke strandjes stuit. Mallorca is the place to beach! Vergeet niet de leuke antiekwinkeltjes binnen te stappen of te flaneren in de echte Spaanse straten.

CALA PI
Als je El Arenal uit loopt, tref je verschillende mooie en romantische baaitjes. Of pak eens de bus naar Cala Pi, met turquoise blauw water en parelwit zand, een echte hotspot van Mallorca.

Chatter