Mallorca – Hotspots

Mallorca – Hotspots

Feesten, zonnen, cruisen en socializen, Mallorca is ervoor gemaakt! De kilometers lange boulevard van Mallorca loopt van de zuidelijke wijk El Arenal naar het noordelijk Playa de Palma. Overdag is El Arenal de place to be voor zonaanbidders, shopaholics of fulltime loungers want het vakantiegevoel is hier nooit ver weg. Met het prachtige zandstrand binnen handbereik en met genoeg keuze uit de vele terrasjes, restaurantjes, cocktailbars en clubs is El Arenal op Mallorca de perfecte vakantiebestemming.

Top 5 – hotspots

 • Rooftop bars
  Chillen met een heerlijke drankje en een prachtig uitzicht doe je bij Del Sol, Tex Mex of Mama Mia. Tip: Pak een zonsondergang mee voor insta proof foto’s. 😉
 • Cocktails
  Zin in een fancy cocktail? Dan moet je bij Level of Sky Lounge zijn!
 • Bier & Bratwurst
  Bratwursten, liters bier en 24/7 entertainment. Streep het Oktoberfest maar van je bucketlist na een bezoek aan Megapark.
 • Wilde nachten
  Wilde nachten maak je mee op de boulevard in El Arenal maar ook zeker op de Punta Ballena Strip in Magaluf. Iedere avond gaat het hier volledig los. Ga je een nacht naar Playa de Palma dan vind je de gezelligste kroegen in de Bierstrasse. Lekker makkelijk, alle tenten zitten dicht bij elkaar!
 • Totally Summer
  The tans will fade but the memories will last forever
  Totally Summer is het hoogtepunt van jouw vakantie. We gaan keihard los op de lekkerste zomerbeats van onder andere Boef, Outsiders en The Darkraver.

De zwoele zomeravonden beleef je in de vele kroegen en clubs die je keer op keer weten te verleiden. Je vindt hier gezellige Nederlandse kroegen maar ook waanzinnige clubs waar je helemaal uit je dak kunt gaan. Bereid je maar voor op ultieme Spaanse zomerdagen op jouw ultieme jongerenreis in El Arenal!

Top Bars & Clubs
Veronica
Heeren van Amstel
Beachhouse
Club NL
Shooters
Club 538
Crazy’s
Bierexpress

Tip! Ga mee op kroegentocht en ontdek jouw favoriet! 

Chatter