Lloret de Mar – Stranden

Lloret de Mar – Stranden

De stranden van Lloret de Mar zijn van alle gemakken voorzien. Cocktail? Check. Hotte strandwachten in rode shorts en sexy girls in bikini? Check. Je roes uitslapen op een loungebed? Check. Als zonaanbidder werk je op je gemak aan je kleurtje. Chiller kun je de dag niet starten! Met het helderblauwe water, de palmbomen, de rieten parasols en de warme zon waan je je even in een paradijs.

PLAYA SANTA CHRISTINA
Dit is volgens de locals (en ons) het mooiste strand. Het ligt ongeveer drie kilometer ten westen van het hoofdstrand en heeft een totale lengte van 450 meter. Dit strand is ingeklemd tussen twee grote rotsen. De rots aan de linkerkant van het strand is volledig bedekt met groene planten en ziet er schitterend uit. Het zandstrand is niet al te breed en kan dus druk worden in de zomer. Er zijn ligbedden, parasols en hangmatten te huur. Voor een koud biertje of ijsje kan je terecht bij één van de bars.

PLAYA LLORET DE MAR
Het gezelligste strand van Lloret de Mar is niet zonder reden zo populair. In de zomer is het mooie strand, dat maar liefst 1,3 kilometer lang is, altijd druk en vol met jongeren! Hier kan je overdag heerlijk je roes uitslapen terwijl je bijkleurt. Daarnaast kan je je uitleven op het water want er worden talloze watersporten aangeboden zoals parasailing, waterskiën en jetskiën. En voor de onhandige vrienden, is er een professionele eerste hulp post.

PLAYA DE FENALS 
Dit zandstrand is meer dan zevenhonderd meter lang en vijftig meter breed. Dit strand ligt slechts één kilometer ten westen van het centrum van Lloret de Mar. Dit strand is een stuk rustiger als Playa Lloret de Mar. De faciliteiten en voorzieningen op dit strand verschillen niet veel met die op het hoofdstrand. Daarnaast kan je verschillende watersporten beoefenen op de vaak kalme zee.

TOSSA DE MAR
Als je een keer een wat rustiger plekje wilt opzoeken, is het strand van Tossa de Mar een goed idee. In deze prachtige baai kun je van een klif duiken en fantastisch snorkelen. Tossa de Mar ligt ongeveer 15 minuten van Lloret de Mar af en is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

Chatter