Lloret de Mar – Hotspots

Lloret de Mar – Hotspots
Behalve de heerlijke kust en het topklimaat, is Lloret ook de onbetwiste partybestemming numero uno. Het is de ultieme bestemming als de zomer voor jou één groot feest is. Zon, zee, strand, oneindig veel uitgaansgelegenheden en de vetste feesten, de hele zomer lang! Do we need to say more?! Hier vind je ALLES wat je maar zoekt!

Of je nu kiest om overdag te chillen op het strand met een cocktail in je hand, omringd door knappe Spaanse …of Hollandse ;-)… flirts, of dat je je uitslooft op een jetski of de banaan, in Lloret gebeurt het allemaal!

 • CHILLEN
  Even relaxen en bijkomen tijdens je avond uit? Pak dan zeker de tuin van Bumpers. Hier kan je lekker loungen met een vette vibe om je heen!
 • ROOFTOP BAR
  Moef Gaga: het leukste dakterras van Lloret de Mar, waar je heerlijk kunt chillen met een drankje!
 • PARTY
  De dikste en grootste club van Lloret de Mar is Tropics. Hier vind je alleen de beste artiesten deze zomer!
 • TERRAS
  Opzoek naar het leukste terras van Lloret? Ga dan naar Queen Vic. Dit is niet alleen het grooste terras waar iedereen te vinden is maar kan je ook alle sportwedstrijden checken.
 • BEACH PLEASE
  Een bezoekje aan Playa Lloret de Mar mag niet ontbreken op jouw planning. Een enorm lang en breed zandstrand, ideaal om je kater van gisteravond te verwerken.
 • TOTALLY SUMMER
  HET feestje van jouw vakantie in Lloret… Een sicke poolparty in het zonnetje met de dikste artiesten.

Insiders tip: als je nergens meer eten kan halen (om 03:00 uur sluiten alle fastfood- & afhaalrestaurants), kan je terecht in de binnentuin van Bumpers voor heerlijke pizzapunten!

Chatter