Kos – TO DO

Kos – TO DO
Kos is één van de bekendste en populairste eilanden van Griekenland. Als jij wilt verblijven in een prachtige, chille omgeving waar het ook nog eens iedere avond feest is, dan zit je helemaal goed in Kos-Stad. De ultieme jongerenvakantie voor jou en je squad.

Langs het strand, de haven en door het centrum van Kos-Stad zijn allemaal fietspaden aangelegd, waardoor je op een super leuke manier het eiland kunt verkennen. Daarnaast bevinden zich in Kos-Stad de bekendste stranden van het eiland, namelijk het zand/kiezelstrand van Lambi en het zandstrand van Paradise Beach. En in de avond kan je genieten van heerlijk Grieks eten in de oude straatjes van Kos-Stad en loop je zo de bruisende barstreet op voor wilde stapavonden. Iedere avond gaat hier het dak er van af!

Feesten, relaxen en genieten, dat zijn kernwoorden van jouw ultieme jongerenreis in Kos-Stad. Dus stop maar met zoeken naar jouw perfecte vakantiebestemming, want je hebt hem zojuist gevonden. GOGO heeft ook dit jaar weer talloze jongerenvakanties naar Kos in Griekenland

 • PARADISE BEACH
  Precies zoals de naam doet klinken: Paradise Beach is een paradijsje met een fantastisch wit zandstrand waar je heerlijk van de zon kunt genieten. Het ligt in mooie een baai waar veel wateractiviteiten georganiseerd worden.
 • POOL PARTY
  Time to party onder de Griekse zon op de vette GOGO Pool Party. Neem je flamingogo, GOGO zonnetje of opblaaskrokodil mee en ga los op the ultimate summer party!
 • PARTY BOAT
  Voor de ultieme chill- en feestsessie ga jij mee met de party boat, waar jij het strand even laat voor wat het is. Lekker afkoelen in het helderblauwe water en bijkleuren op de boot. Het feestje begint al vroeg wanneer de DJ de boot laat schudden.
 • LIDO WATERPARK
  Genoeg te doen in dit mega grote waterpark met zijn onweerstaanbare waterglijbanen.
 • RELAXING CRUISE
  Wanneer iedereen aan boord is en zijn handdoek heeft uitgelegd, gaat de muziek aan, worden de zeilen opgetrokken en vaar je langs de eilanden Kalymnos, Pserimos en Plati. Werk aan je kleurtje op de boot, spot dolfijnen, neem een verfrissende duik en snorkel in de helderblauwe zee.
 • DUIKEN
  Altijd al eens willen duiken? Dit is je kans! Na een uitgebreide instructie ga je met een gediplomeerde duikinstructeur het water in om de echte duik te maken. Je zal je ogen uitkijken!
 • HAMAM
  Laat je maximaal verwennen deze dag in de hamam. Ga in de sauna en shock shower en geniet van een full body scrub en schuimmassage. Extra bij te kopen zijn een gezichtsmassage, anti-stressmassage of mani- en pedicure. Relaaax!
Chatter