Kos – Stranden

Kos – Stranden

De stranden van Kos zijn van alle gemakken voorzien. Cocktail? Check. Hotte strandwachten in rode shorts en sexy girls in bikini? Check. Je roes uitslapen op een loungebed? Check. Als zonaanbidder werk je op je gemak aan je kleurtje. Chiller kun je de dag niet starten! Met het helderblauwe water, de palmbomen, de rieten parasols en de warme zon waan je je even in een paradijs.

LAMBI BEACH
Lambi Beach is hét strand van Kos-Stad en is overdag the place to be voor ultieme chillsessies in de zon, ruige watersport, een verfrissende duik en veel gezelligheid. Aan Lambi Beach vind je ontelbaar veel beachclubs waar je gratis je handdoekje kunt uitrollen op een strandbed. Je hoeft in ruil daarvoor alleen een lekker verkoelend drankje te bestellen, maar dat lijkt ons geen probleem tijdens de hete Griekse zomerdagen!

PARADISE BEACH
Paradise Beach is het mooiste en meest populaire strand vaN Kos. Het ligt in een prachtige baai met veel bomen, het zeewater is hier kristalhelder en watersporters kunnen zich hier werkelijk uitleven, want bijna alles is hier mogelijk.

TIGAKI BEACH
Tigaki bevindt zich op ongeveer 11 km van Kos Stad. Tigaki is een van de mooiste en meest bezochte stranden van het eiland.

Chatter