Kos – Hotspots

Alle remmen los op Kos! Dit Griekse partyeiland ademt sfeer en gezelligheid. Overdag relax je op de prachtige stranden of in de vele gezellige beach clubs en ‘s avonds paradeer je over de boulevard, zo de bruisende barstreet in! Het nachtleven van kos is AAN, met vele bars en terrassen, en natuurlijk Totally Summer! En alles tijdens je vakantie doe je hier lekker vertrouwd op de fiets.. hoe chill is dat?! Jouw vakantie wordt ma-xi-maal genieten! Wat, waar en hoe ontdek je in deze vette destination reports met de GOGO reisreporters!

Afl. 1: De knapste mensen van Kos?

Kaj van der Voort en Sara Ras keuren de stranden en gaan op zoek naar Mister en Miss Kos! Wat zouden de knappe GOGO’ers veranderen aan de wereld?

Afl.2: De ultieme poolparty met Kaj en Saar!

Zie hoe Kaj en Saar dansen op de Summerstar poolparty en los gaan op de Barstreet! Relaxen en feesten zijn de keywords van Kos.

Afl. 3: Geblinddoekt eten challenge met Kaj en Saar!

Hecht jij net als Kaj op vakantie waarde aan eten, drinken en het zonnetje? En wil jij net als Saar de Instaworthy plekjes ontdekken? In deze video check je hoe lekker Ouzo’s zijn (kuch) en welke Griekse gerechtjes jij moet proeven deze zomer!

Afl. 4: Kaj voert Saar banaan op een banaan

Hoe actief zijn Kaj en Saar op vakantie? Tijd om ze lekker voor het blok te zetten met extreme activiteiten. Hoeveel banaan kan Saar aan op een banaan?! Volg jij het nog? Kijk maar gewoon!

Wil jij na het zien van deze te gekke serie ook naar Kos? Check het aanbod dan hier. Meer afleveringen van andere vette bestemmingen met de reporters bekijken? Check dan ons YouTube kanaal en abonneer! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de allernieuwste video’s!

10 jaar Totally Summer!

Totally Summer maakt jouw zomervakantie compleet! Check voor meer info, de line-up en tickets de Totally Summer Agenda!

Chatter