Kos – Hotspots

Alle remmen los op Kos! Dit Griekse partyeiland ademt sfeer en gezelligheid. Overdag relax je op de prachtige stranden of in de vele gezellige beach clubs en ’s avonds paradeer je over de boulevard, zo de bruisende barstreet in! Het nachtleven van kos is AAN, met vele bars en terrassen, en natuurlijk Totally Summer! En alles tijdens je vakantie doe je hier lekker vertrouwd op de fiets.. hoe chill is dat?! Jouw vakantie wordt ma-xi-maal genieten!

 • CHILLEN
  Één van de hotste hangouts van Kos is Papa’s Beach. Na een kalme start wordt het hier naarmate de dag vordert als maar drukker en gezelliger, tot het gewoon alweer feest is.

  Aan Lambi Beach vind je veel beach clubs waar je gratis je handdoekje uit kunt rollen op een strandbed. Je hoeft in ruil daarvoor alleen maar een lekker verkoelend drankje te bestellen, maar dat lijkt ons geen probleem tijdens de hete Griekse zomerdagen.

 • FOOD IS LIFE
  Er gaat weinig boven een goede maaltijd direct aan het strand bij Falirakia, een gezellig Grieks restaurant even voorbij Papa’s Beach.

  Een vakantie in Griekenland is natuurlijk niet compleet als je geen ouzo geproefd hebt. Volgens goed gebruik wordt dit zoete anijsborreltje ‘langzaam nippend genoten’, maar wat je daarmee doet laten we verder aan jou over 😉

 • BIKE IS LIFE
  Kos is perfect om per fiets te verkennen. Ook na een avondje stappen kun je net als thuis, lekker op de fiets naar huis. Goedkoop en handig!

Een echte must? Genieten van de Griekse cultuur met het anijsborreltje OUZO!

Chatter