Flirten op zijn Spaans

Flirten op zijn Spaans

Ken ik jou niet ergens van? Een openingszin die het hier in Nederland gegarandeerd (kuch) goed zou doen, maar in Spanje misschien een beetje zinloos. Toch gunnen we het jullie niet om de liefde van je leven tijdens je vakantie mis te lopen, dus verzamelden we zeven prachtige openingszinnen INCLUSIEF vertaling (niet gegarandeerd dat de grammatica ook correct is, maar ach ze snappen vast wel waar je naartoe wilt).

 • Als jij een frikandel was, was je een frikandel speciaal
  Si fueras un frikandel que eras un frikandel especial
 • Hebben ze jou net uit de oven gehaald, want jij bent heet!
  Se acaba de retirar del horno, ya que está caliente!
 • Ik dacht dat er alleen spetters uit de kraan komen, tot ik jou zag
  Me pareció que había sólo salpicaduras procedentes del grifo, hasta que te vi
 • Voor jou zou ik wel zeven jaar schaapsherder willen zijn
  Para que me gustaría ser pastor siete años
 • Ik hoop dat je je EHBO-diploma hebt, want jij bent adembenemend
  Espero que hayan disfrutado de su primer diploma de la ayuda , para usted es impresionante
 • Toen God schoonheid bedacht was hij geïnspireerd door jou
  Cuando Dios inventó la belleza se inspiró en ti
 • Je ziet er uit als mijn volgende vriendin
  Te pareces a mi siguiente novia

 

Chatter