Chersonissos – TO DO

Kreta is al vele jaren populair onder Nederlandse jongeren. En terecht, want op dit zonovergoten eiland is het altijd feest. Dag en nacht! Chersonissos verandert ’s zomers in een Hollandse hotzone. Overdag stromen de stranden vol en is het altijd een gekkenhuis op het beroemde Starbeach, en ’s nachts gaat het los in de talloze kroegen, clubs en discotheken. Het ultieme vakantiegevoel!  

Maar Kreta is meer dan alleen Chersonissos. Er is zoveel te doen en te zien. Ga met GOGO de binnenlanden in met een jeepsafari en ontdek zo het eiland. En vanuit Chersonissos ben je binnen een half uurtje in Agios Nikolaos of Heraklion. Echte daredevils en sportievelingen gaan voor de Samaria kloof! Leer ook deze prachtige kant van Griekenland kennen tijdens jouw jongerenreis, tussen het feesten door natuurlijk!

Chersonissos - Stranden
 • STARBEACH BUNGEEJUMP
  Opzoek naar een adrenaline rush? Een bungeejump op Starbeach is the best way to get high in Chersonissos! Durf jij het aan?
 • POOL PARTY
  Time to party onder de Griekse zon op de vette GOGO Pool Party. Neem je GOGO eend, flamingo of opblaaskrokodil mee en ga los op the ultimate summer party!
 • NIGHT CRUISE
  Bij aankomst in de haven van het mooie stadje Agios Nikolaos ligt de partyboot al op je te wachten. Met zijn allen stappen we aan boord waar de DJ de hele avond heerlijke muziek draait, terwijl de kapitein langs de kust van Kreta vaart.
 • BBQ
  Eet mee bij Red & White en leg een goede bodem voor de onvergetelijke avond die komen gaat op Starbeach. Geniet van lekkere drankjes, goed gezelschap en een mooi uitzicht.
 • JEEPSAFARI
  Jump in die 4-wheel drive om vervolgens met wapperende haren en samengeknepen billen Kreta door te scheuren. Spoel het stof van je af in het frisse water tijdens een van de stops en laat die typisch Griekse lunch je goed smaken.
 • LET’S PARTY
  Parallel aan de hoofdstraat van Chersonissos ligt de altijd bruisende Barstreet. Vanaf de haven richting Starbeach vind je hier links en rechts alle kroegen, bars en discotheken.
 • TOTALLY SUMMER
  The tans will fade but the memories will last forever. Op Totally Summer zorgen we voor het hoogtepunt van jouw vakantie en gaan we keihard los op de lekkerste zomerbeats.

Bungeejumpen.. Durf jij het aan? #LETSGOGO

Chatter