Chersonissos – Hotspots

Kalimera! Chersonissos op het Griekse eiland Kreta is dé place to go met je squad! De bestemming waar de zon al-tijd schijnt, waar de mensen altijd vrolijk zijn en waar je direct aan het water kunt eten in de gezelligste restaurantjes! En niet te vergeten: het nachtleven is AWESOME. Deze zomer kun je maximaal losgaan op Starbeach en tijdens Totally Summer en de GOGO Rebel Night! 

FOOD IS LIFE

Oud Chersonissos is het best bewaarde geheim van Kreta. Bij Sofa’s Taverne kun je terecht voor Griekse gezelligheid, livemuziek en lekker eten.

Voor de foodies; de Griekse lekkernij Saganaki (feta met honing) van Niki’s is een must-eat in Chersonissos. Bestel er gelijk een fruity fruitshake bij voor een shot vitamines.

Mezes zijn typisch Griekse hapjes, en een echte aanrader om te delen met je matties bij Restaurant Mythos

Lekkere Hollandse trek? Bij Hoek van Holland en Friet van Piet weten ze die wel te stillen

 • VITAMIN SEA
  De stranden van Chersonissos zijn van alle gemakken voorzien. Cocktail? Check. Hotte strandwachten in rode shorts en sexy girls in bikini? Check. Je roes uitslapen op een loungebed? Check. Als zonaanbidder werk je op je gemak aan je kleurtje. Chiller kun je de dag niet starten!
 • SHOPPEN & STAPPEN
  Shoppen doe je in Heraklion, de hoofdstad van Kreta. Naast de vele winkels wordt hier iedere zaterdag ook de grootste markt van Kreta uit de grond gestampt. En pak de taxi naar het naastgelegen plaatsje Malia voor een crazy night out.
 • STARBEACH
  Starbeach is dé ontmoetingsplek voor jongeren in Chersonissos, zowel ’s avonds als overdag. Met het strand, diverse zwembaden, watersportmogelijkheden en constant een dikke beat van een top DJ op de achtergrond is Starbeach een van de populairste zomerspots op aarde.
 • PALM BEACH
  Palm Beach is een supermooie plek om te chillen en te genieten van de alsmaar stralende zon. Deze strandtent heeft een luxe uitstraling, maar tegelijkertijd ook heel veel sfeer. Aan het eind van de dag, als de zon ondergaat, loop je van je strandbedje zo naar de bar voor een heerlijke cocktail!
Chatter