Blanes – TO DO

In Blanes heb je veel toffe hotspots. Één van onze favoriete is het centrum waar je de haven van Blanes vindt en waar alle Spanjaarden zelf zitten. Hier vind je mooie winkels en gezellige terrasjes. Op maandag is het in het oude centrum altijd markt, leuk om hier even rond te struinen! S’avonds ga je naar de barstreet, hier vind je veel populaire Hollandse café’s en de grote discotheek Arena waar bijna iedereen te vinden is.

Blanes – TO DO

 • BARCELONA
  Een citytrip naar Barcelona kun je niet overslaan! Maak een dagtrip naar deze vette wereldstad en ontdek de meest indrukwekkende sights. Shop till you drop, chill op één van de vele terrasjes of spring op een hippe beachcruiser en fiets langs de highlights.
 • BEACH DAY
  Vamos a la playa! We nemen je mee naar Playa Porto Pi. Beleef een super chille dag aan dit mooie zandstrand. Vermaak je op het water op de banaan, fly-fish en speedboot en/of ga lekker bakken op het strand. De keus is aan jou! Voor eten en drinken wordt gezorgd.
 • PARTY BOAT
  Voor de ultieme chill- en feestsessie ga jij mee met de party boat, waar jij het strand even laat voor wat het is. Lekker afkoelen in het helderblauwe water en bijkleuren op de boot. Het feestje begint al vroeg wanneer de DJ de boot laat schudden.
 • LLORET BY NIGHT
  Dagje feesten bij de buren in partyparadijs Lloret de Mar kun je niet overslaan als je er toch zo dichtbij bent! In Blanes kunnen ze feesten, maar Lloret overtreft alles!
 • LET’S PARTY
  Op het kroegenplein vind je kleine en gezellige kroegjes met grote terrassen waar je non-stop kunt genieten van een relaxed vakantiegevoel; lekkere drankjes, een beetje ‘mensen kijken’ en daarna lekker stappen. Stap binnen in de droom van iedere kroegtijger.
 • TOTALLY SUMMER
  The tans will fade but the memories will last forever. Op Totally Summer zorgen we voor het hoogtepunt van jouw vakantie en gaan we keihard los op de lekkerste zomerbeats.
 • PARTY CRASHERS
  Niets is te gek op Party Crashers! Het draaiboek van deze avond staat bomvol gave acts met lasershows, confetti, foam, waterpistolen gevuld met drank, champagne showers, opblaasdieren en nog veel meer!

TIP: Struin op maandag over de markt in het oude centrum van Blanes

Chatter